UMCU Dag 7 Verpleegafdeling

Weer een stap vooruit: de eerste eigen reactie van Dolf op zijn blog. Kostte hem wel een half uurtje!
Berichtjes op zijn Iphone worden door Marjolein beantwoord namens hem.

Weer 2 x een kwartier in de luie stoel gezeten: Het is een stoel die je een steuntje in de rug geeft bij het opstaan. Dolf kan nu zelf zijn benen in bed tillen. Hij is heel moe, morgen zal de hematoloog weer gevraagd worden, hoe het met zijn bloedbeeld is. Hij denkt zelf dat zijn HB flink gezakt moet zijn.
De fysiotherapeut zegt, dat hij niet moet vergeten, dat normaal bewegen voor zijn verzwakte lichaam wel topsport is! Te vergelijken met een marathon lopen! Het gaat Dolf nu te langzaam…..

Een leuke verrassing: Dolf had een stoel laten versieren voor Marjolein, die vandaag jarig was!
Karin had een cadeautje geregeld namens Dolf. De kinderen kwamen ook nog, evenals zus en zwager. Dus toch een verjaardagsfeestje met elkaar!

Avondeten, lekker hoor: 3 slokjes aspergesoep door een rietje, 10 minuten bijkomen, 3 slokjes water door een rietje, 2 mini-lepeltjes abrikozenmoes. Toch weer wat anders.

 

Eén gedachte over & ldquo; UMCU Dag 7 Verpleegafdeling & rdquo;

  1. Dolf, wat heerlijk om te lezen dat je vooruit gaat. Tjonge, stapje voor stapje. We kunnen ons zo voorstellen dat het je niet snel genoeg gaat. Je bent zo gewend je eigen doelen en tempo te bepalen en nu doet het lichaam dat voor je. Wat super dat je een stoel voor je vrouw hebt laten versieren voor haar verjaardag. Stapje voor stapje, volhouden man! Liefs van Gert en Therese

Reacties zijn gesloten.