Huidtransplantatie

Dolf is vanmiddag om 12.00 uur naar de o.k. gegaan om de wond voor te bereiden voor de huidtransplantatie. Toen hij terugkwam, was er al huid van zijn bovenbenen gehaald en was de transplantatie al gebeurd!!

Blijkbaar zag de wond er goed genoeg uit om dit meteen te doen!!! Weer een stap vooruit.

1.543 gedachten over “Huidtransplantatie

 1. Hallo Dolf en Marjolein,

  Al ken ik jullie "nog" niet persoonlijk, ik volg jullie op de voet via de Blog. Het is super dat Dolf weer goed te spreken was via de letterplank en helemaal dat Dolf de huidtransplantatie vanmiddag heeft gehad.
  Marjolein, ik vind het heel dapper dat je de Blog voor een ieder bijhoudt. Mijn petje af hoor.
  Voor jullie allemaal hoop ik dat Dolf op korte termijn goed zal herstellen en over niet al te lange tijd alsnog voor de SCT kan gaan.

  De hartelijke groeten van Els Los

 2. Pingback: f
 3. Pingback: unique
 4. Pingback: desigirl

Reacties zijn gesloten.