12-3-2020 Eerste bezoek pijnpoli (midden in de Coronatijd)

Eerste bezoek pijnpoli.

Midden in de Corona tijd heb ik een 1e afspraak bij de pijnpoli. Ik ben zo ontzetten blij dat deze afspraak door kan gaan.

Tijdens de intake vertel ik mijn voorgeschiedenis. Daarbij noem ik ook het enorme litteken dat is ontstaan door de vleesetende bacterie. Het zit immers in het gebied waar ik pijn heb. Ook de 2 frozen shoulders benoem ik. De arts neemt alle tijd en doet een aantal lichamelijke onderzoeken.
Uiteindelijk krijgen we toch wel positief nieuws. Ze denkt hier wel iets mee te kunnen. Er zijn 3 keuzes :

  • Medicatie
  • Tens apparaat
  • Zenuwblokkade

Na overleg met haar besluiten we te starten met de zenuwblokkade. Ze denkt dat de zenuw de spier continue aanstuurt waardoor deze overbelast is en pijn gaat doen. Blokkeren we de zenuw dan krijgt de spier rust en zou de pijn weg moeten gaan.