Dag 1.000!

Ja, jullie lezen het goed. Dag 1.000 na mijn stamceltransplantatie!

Van 15 mei 2014 tot 6 februari 2017 is precies 1.000 dagen.

We hebben het niet cadeau gekregen. Iedere volger van dit blog weet dat het ups en veel downs zijn geweest. Regelmatig heeft het er op geleken dat ik het niet zou redden en ook de artsen hebben met verbazing naar me gekeken hoe ik er altijd maar weer bovenop krabbelde.

We zijn er nog niet en er wordt nog altijd veel aan me gesleuteld om de problemen op te lossen.

Maar iedereen weet het inmiddels. Het verleden kan je niet veranderen, de toekomst wel. Maak me dus niet druk waarom juist ik al die complicaties krijg. Je krijgt ze en je lost ze op of niet. Zo simpel is dit.

Op naar de volgende 1.000 dagen.

Speciale dank hierbij aan al het deskundige en heel vriendelijke UMCU personeel, en aan mijn anonieme donor. Zonder hem zou ik dit niet meer kunnen tikken.

15 mei 2014                                                                                                                                                        7 februari 2017