Jarig!

15 mei 2014 heb ik van een anonieme donor stamcellen gekregen om de beenmergkanker myelofibrose en acute leukemie te verslaan. Vandaag vier ik dus mijn 2e verjaardag (net zoals mijn overbuurmeisje trouwens).

Dankzij die donor kan ik doorleven en daar ben ik hem/haar natuurlijk ontzettend dankbaar voor.

Zoals jullie als blogvolgers weten zijn we er nog niet, maar er zit weer toekomst in!

Danny Vera.

O, ja. Nog iets heel bijzonders. Afgelopen half jaar zijn we 2 maal naar een theatershow van Danny Vera geweest. Fantastische show met prachtige muziek, veel humor en met plezier gespeeld. Ja, ik ben fan!

Zoek maar eens op Bye bye Eddie van Danny Vera. Dat zie je toch zo voor je gebeuren? En Expandable Time. Daar word je toch vrolijk van? Laat ik nou van hem een persoonlijke felicitatie krijgen.

Ja, inderdaad. Daar ben ik heel blij mee en trots op!

2 jaar