UMCU Dag 11 Verpleegafdeling

Weinig veranderd.

Er is geprobeerd Dolf in een stoel onder de douche te zetten, maar dat lukte niet. Hij kon het echt niet aan, veel te zwaar. Jammer, hij had zich er erg op verheugd.

Verder gebeurt er weinig op zondag, geen arts gezien, geen fysio, geen gesprekken. Gelukkig maar, want Dolf voelde zich niet fit vandaag, veel gehoest, erg moe.

Dolf’s gewicht zakt nog steeds, hij heeft gevraagd om extra calorie-rijke sondevoeding.

We hebben een voorraadje raketten voor hem gekocht en in de diepvries van zijn afdeling gelegd! Niet voor de calorieën, maar omdat ijs zo prettig is voor zijn zere keel. De verpleging denkt, dat de pijn komt door irritatie door de buis van de sondevoeding.

Voor de Linschotenaren onder jullie: Marjolein heeft vanochtend voor het eerst weer een rondje bos gefietst! Daar knap je echt van op, met dat welkome lentezonnetje!

7 gedachten over “UMCU Dag 11 Verpleegafdeling

 1. Geniet ervan Marjolein, je hebt ook dat echt nodig!!

  Groet van Remon en Greet.

 2. Bericht van Ulli & Frank voor Dolf:

  Dolf, we leven enorm met je mee en zijn erg blij dat je je zo goed door deze onverwachte moeilijkheden hebt weten te slaan. We denken vaak aan je. Ulli is herstellende van een lelijke longontsteking, maar dat is peanuts vergeleken met wat jij hebt moeten doorstaan. Ulli zei net dat ze iedere ochtend op haar ziekbed een je heeft gedacht en je dan goede 'vibes' heeft gestuurd. Als we allemaal goede vibes gaan sturen moet het lukken! Zet hem op & hou vol kerel.

  Big hug,

  Frank & Ulli

 3. Heerlijk Marjolein! Dat zal je goed gedaan hebben… even de wind door je hoofd en haren en de zon op je bol… hopelijk heb je er van kunnen genieten.
  Dolf kan er nu helaas niet actief van genieten, maar die tijd komt hopelijk wel weer. Het zal zo te lezen alleen nog wel even of zich laten wachten. Balen, maar het is niet anders! Ik stuur ook mijn good vibes naar jullie, en vooral richting Dolf! Hou Vol!!
  xox ingeborg

 4. goed voor je Marjolein, in moeilijke tijden wordt zoiets simpels als fietsen opeens heel belangrijk, heerlijk, even iets heel anders, groetjes en sterkte x Atty

Reacties zijn gesloten.