Huishoudelijke mededeling

Ten eerste willen wij  jullie bedanken voor jullie steun. Wij stellen het erg op prijs dat jullie allemaal zo met ons meeleven.
Op dit moment ligt Dolf op de Intensive Care, daar zijn geen bloemen en dergelijke toegestaan. De bloemen die we al gekregen hebben, krijgen bij ons thuis een mooi plekje. Uit voorzorg mogen bij ons thuis ook geen bloemen en planten meer staan op het moment dat hij weer naar huis komt. Daarom dan ook het verzoek ook hierheen geen nieuwe bloemen meer te brengen/sturen.

34 gedachten over “Huishoudelijke mededeling

 1. Een grote schok voor mij en mijn hele gezin om te lezen wat er nu plots gebeurd is. Ik wens jullie Marjolein, Karin en Jeroen sterkte in deze vreemde dagen. En Dolf, knap snel weer op jongen!

  André

 2. Allemaal heel veel sterkte. We denken er voortdurend aan. Hopelijk komt Dolf er snel weer bovenop, om de behandeling te kunnen starten. Koen en Marianne

 3. Lieve marjolein, karin en jeroen en dylan, ook voor jullie even een hart onder de riem!! Wat een tegenvaller nu… Hopelijk levert het niet te veel vertraging op. Maar elke dag is er natuurlijk toch eigenlijk 1 teveel… We leven allemaal heel erg me jullie mee. Veel sterkte en houd de moed erin!! Dat is ook wat Dolf zoudoen! Xoxox

 4. Lieve Dolf, Marjolein, Jeroen, Karin en Dylan,

  We wisten dat dit heel zwaar zou gaan worden. Deze onverwachte tegenslag vergt heel veel van jullie.

  We hopen en vertouwen erop dat Dolf hier snel van zal herstellen. Hij geeft nooit op en heeft een enorme levenskracht.

  Heel veel sterkte en liefs van Eric, Lenette en Luka.

 5. Via Ariet en Mark hoorde ik dit bericht en heb ik het adres van de blog gekregen. Ik wens jullie allen heel veel sterkte en kracht toe.
  Lieve groeten Gerrita van der Sluis

Reacties zijn gesloten.