De laatste controles, maandag 13-2, D-Day!

De titel van mijn vorige stukje is inmiddels overgenomen door heel veel media 😉
Vooruitziende blik ?

Vandaag om 14 uur het laatste reguliere controle bezoek gehad. Weer een half uurtje van te voren laten we bij het lab  dmv een vingerprik de bloedwaarden bepalen. Ben zelf een beetje verkouden geworden, en denk dat mijn weerstand verder aan het afnemen is. Tot onze verbazing zijn de waarden echter gestegen :
Rode bloedlichaampjes = zuurstof 6.5 (was 6.1) Hb
Witte bloedlichaampjes = weerstand 2.6 (was 1.8)
Bloedplaatjes = stolling 178 (was 165).
Deze schommeling is volgens de arts normaal en past bij het beeld. Ben in ieder geval blij dat mijn weerstand niet lager is geworden. Zou het toch door de rust en het sporten komen ?

We hebben eigenlijk nog maar een vraag aan de arts. Wat is de uitslag van de beenmergpunctie van 2 weken terug? Deze bepaalt de zwaarte van de chemo volgende week. Zitten er leukemiecellen in mijn beenmerg dan wordt het een zwaardere chemo. Gelukkig is deze uitslag positief en zijn er geen veranderingen ten opzichte van de vorige punctie in september.

Eigenlijk had ik nog een vraag, maar deze heb ik niet durven stellen (jaja, dat overkomt mij ook)  “Hoe erg is het als ik iets breek met schaatsen, kan dan de transplantatie niet door gaan?”
Eerlijk gezegd had ik al besloten om niet te gaan schaatsen. Ik kan nooit een tocht schaatsen met dat kleine beetje energie, en mag natuurlijk helemaal nooit het risico van een val/breuk nemen. Maar het ijs ziet er zo mooooooi uit 😉   Volgend jaar maar weer op de schaats. Nu genieten we vanuit de auto of te voet van de mooie natuur.

De voorbereidingen voor mijn opname zijn in volle gang. We hebben allerlei praktische zaken gekocht die nodig zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan een aantal zachte tandenborstels, maar ook aan een elektrisch scheerapparaat (mocht ik de chemo’s een handje moeten helpen). Scheren met een mesje mag niet ivm infectiegevaar.

Nu de uitslag van de botpunctie bekend is geeft de arts aan dat ik na de transplantatie toch zeker wel 3 weken in het ziekenhuis moet blijven. Met de 10 dagen chemo er voor zit ik dan toch op ruim een maand ziekenhuis! Is het medio maart als ik naar huis kan: LENTE!

Dik 30 dagen in het ziekenhuis. Behoorlijk wat mensen hebben aan zien komen dat ik veel tijd over heb en me boeken gegeven. Ik heb ze bewaard voor in het ziekenhuis (en erna) en verheug me erop om ze te lezen. Steve Jobs biografie, Bonita avenue, Mark Rutte is lesbisch en vandaag nog een prachtig boek gekregen over Route 66. Route 66 is zo’n bijzonder verhaal. Het boek bevat heel veel foto’s van vroeger en nu. Zelfs de tekenfilm Cars is hierop gebaseerd. Erg boeiend. Dank aan iedereen!

Mocht ik een keer geen fysiek boek kunnen lezen, maar wel luisteren dan heb ik nog 2 luisterboeken op mijn telefoon gezet, Millennium en De Moker. Op alles voorbereid dus.

Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen. Zorgen dat ik niet ziek word en me dan maandag om 11 uur melden in het ziekenhuis. Vanuit het ziekenhuis zal ik dit blog bijhouden zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen. Eventueel kunnen Marjolein of Jeroen er ook een stukje op zetten.

337 gedachten over “De laatste controles, maandag 13-2, D-Day!

 1. Nu wordt het wel heel spannend ! Heel veel sterkte voor deze heftige periode en dank dat je dit met ons wil delen.

 2. Tja………..en dan is het zover.
  We zullen aan jullie denken, succes morgen met de aftrap, we zijn ervan overtuigd dat je deze wedstrijd gaat winnen.

  Hou je haaks he.

  En voor het thuisfront: wat is het toch een kanjer he !!
  En wat zullen jullie hem missen de komende weken.

  Veel liefs Simon en Gerda

 3. Dag Dolf,
  Wij wensen je héél veel sterkte voor de komende spannende periode! Niet alleen voor jou spannend ,maar ook voor je gezin en verdere familie en vrienden.
  We hopen dat alles naar wens en voorspoedig en goed mag verlopen voor je.
  Fijn dat je gaat proberen ons via dit blog op de hoogte te houden.
  Als mede-MPN-ers [Rob heeft PV] gaan we jouw blog met een groot gevoel van met jullie meeleven volgen.
  En met ons zijn er velen die met jullie meeleven en hopen dat wij jullie op afstand door dit meeleven wat kunnen ondersteunen!
  Hartelijke groet,
  Joke en Rob Zijdenbos

 4. He Dolf,

  Het is nu echt aftellen. Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende periode.

  Veel liefs, Vera, Peter, Thijn & Floris

 5. Dag Dolf,
  Wij wensen je héél veel sterkte voor de komende ,spannende, periode! Niet alleen voor jouzelf spannend ,maar ook voor je familie en vrienden natuurlijk. We hopen mét jullie op een succesvolle en voorspoedige behandeling voor je!
  Fijn dat je gaat proberen iedereen via dit blog op de hoogte te houden. Weet dat veel mensen met jullie meeleven en jullie d.m.v onze reacties hopen te steunen hierbij!
  Hartelijke groet,
  Joke en Rob Zijdenbos/Rob PV

 6. Nog even op de valreep: ontzettend veel succes, sterkte en beterschap. Dat zul je alledrie wel nodig hebben!

  Groetjes,
  Petra (via het MPN-forum)

 7. Hallo Dolf,

  Vanuit Nieuwegein wil ik je héél véél sterkte toewensen voor de komende tijd. Ik kom a.s. woensdag zeker even op bezoek bij je.

  Groetjes,

  Els Los

 8. Hoi Dolf, nou komt het echt dichtbij zeg… Fijn en spannend tegelijk! Hopelijk vallen de behandelingen niet al te veel tegen. Anderzijds maakt dat ook niet echt uit. Je gaat er gewoon voor!
  Uitkijken naar de lente en de terugkeer van het leven, best symbolisch! Heel veel sterkte en succes met alles. Je zult het nodig hebben! Als ik ook maar iets kan betekenen voor jullie, laat het weten…
  Groetjes en alle goeds voor de komende tijd!
  Xx ingeborg

 9. (U)nion des(M)enteurs(P)rofessionnelsCQFDDe toute manière, il est prouvé depuis très longtemps que la droite n’y entrave que dalle à l’économie. Pour flamber, ah ça ils sont les champions : c’est la théorie du «tout pour moi» et son corollaire «après moi, le Déluge».

 10. வெள்ளையா,கூடங்குளத்திற்கு எதிராக போராடியவர்கள் அதை அமைக்கும் ருஷ்ய நிறுவன ஊழியர்கள் அல்ல, ஆனால் அன்னாவின் ஊழலுக்கு எதிரான போராட்டத்தில் பங்குபெர்றவர்கள் ஊழல்வாதிகள் என்பதுதான் இங்கு முரண்நகை.

 11. Wow that was strange. I simply wrote an very long comment however after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… properly I’m not writing all that over again. Regardless, just wished to say nice blog!

 12. whoah this blog site is fantastic i appreciate looking through your content. Retain up the great perform! You realize, a lot of individuals are seeking around for this data, it is possible to assist them significantly.

 13. oxycontin…This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re lis…

 14. سلام. شما ۲ ساله کهرید ارشد شرکت می کنین و تازه می پرسین امسال کنکور چی بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پارسال چی شرکت کردید؟ چی خونید.بهره وری که اصلا نمی تونید شرکت کنین.

 15. 144bf – 111A person essentially lend a hand to make critically articles I might state. That is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this particular post incredible. Magnificent job!c7

 16. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. It?s the old what goes around comes around routine. Did you acquired lots of links and I see lots of trackbacks?

 17. Beautiful imagery as always, Christa! I love curves and I admire anyone who can be comfortable in their own skin. I think we as boudoir photographers have a noble cause when we can show women how beautiful they really look just the way they are. 🙂

 18. re: Opportunities Supporting IBM’s Mainframes. Yes, MainframesWell I sure hope they are paying Mainframe people more than $30.00 an hour (that I saw advertised on Dice not so long ago). A postman or a mail clerk makes $40.00 an hour & doesn’t have to do major learning of all (new) IT constantly.

 19. dit :I blog often and I really appreciate your content. This article has really peaked my interest. I am going to book mark your site and keep checking for new information about once a week. I opted in for your Feed as well.

 20. Great initiative. I’m looking forward to seeing this evolve. To get some of the stuff off your list you may want to think about putting the theme on GitHub.An issue (at least for me): Registration doesn’t seem to work right. Not receiving confirmation email, and login claims no account was created.

 21. Oh, it sounds like you had a good time! I’m almost a little jealous, but the whole reason I didn’t go to the local festival this year was the overabundance of my stash… Those shop samples are absolutely lovely and nearly make me want to drop my current projects and cast on some lace. Or color-work!

 22. Hace rato que presentar como paradigma de la democracia a los EEUU no se lo cree nadie. Acuerdese de El Gran Pucherazo por el cual ganó bush hijo la presidencia. Ahí cayeron en la cuenta de que tienen un sistema obsoleto de representación que no responde a la realidad social actual, pero nadie propone su cambio, poruqe en un país sin tradiciones más allá de doscientos años, las que hay parecen ser sagradas. Salud (y república)Pd. Hace días le dejé un mire usted, hombrepordiós…

 23. Hey Chris, I thought it was common knowledge that you lived outside the district. At least it was for me. If anything, you and Mrs. Editor deserve extra KUDOS for taking us under your wings. It’s downright neighborly of you!Keep it up!!! We appreciate all you do!

 24. Большое спасибо за ответ!Всегда ли это титан или возможны варианты? Бывают ли в практике другие варианты металла, из которых делают клипсы?

 25. Sunburn? You just upped your chance for getting skin cancer by more than 100%Chances of infection probably just went up 100%Chances that your buddies don’t care … 100%Chances that alcohol was involved … 100%Chances this was a 5 star video … 100%

 26. Shkval Х’юго Уівінг грав роль Елронда у кільцях.Перепрошую, щось я спутав… (Відносно патріотизму, патріотизм – це патріотизм.Звісно фільм найближчий американцям, але приклад навіть такого патріотизму варто ставити за приклад і для інших.

 27. Mượn thì phải trả đó là điều ĐÚNG, lẽ CÔNG BẰNG cho dù ở đâu đi nữa ! Mong tất đồng bào lương cũng như gíao gióng lên tiếng nói công đạo, không thể nào để bọn ăn cướp VC lấn lướt mãi được

 28. Zápisky ale nedokáží zajistit stejný styl psaní a to může udělat hodně. Časem se k tomu dostanu, ale až dám všechno ostatní. Odrazuje mě od toho totiž Černý trůn, na němž Zelazny spolupracoval ještě s dalším autorem a naprosto to postrádá jakékoliv tempo. To se Zelaznymu dřív nestalo. Vždycky se něco dělo, ale tady jsem už v půlce knihy a nic x_X Taky ne XD Já četla jen sérii Amberu, Podvržence, Divomága, Prokletého Dilvishe, Tohoto Nesmrtelného a Jacka, Pána stínů.

 29. Love the ceiling fan tip. I would clean our ceiling fans with a wet rag and then dust would get everywhere. Excited to try this Thank you.

 30. By Jan R April 27, 2009 – 5:13 amThis does not really solve the problem, though: it’s still not possible to read a part of a conversation and then mark only the messages one actually read as read and keep the others marked as unread

 31. Plastic Surgery Disasters is a great album. I love Terminal Preppy, Winnebago Warrior, and Buzz Bomb. However I still think their first album, Fresh Fruit for Rotting Vegetables, is better and possibly the greatest punk album ever. They convey a raw and violent energy backed with anger. Kill the Poor, Chemical Warfare, Funderland, Viva Las Vegas and Holiday in Cambodia all kick major ass. The songs are full sarcastic irony which adds another layer to the song and the message.

 32. Discover one new insight by converting a rut into a renewed reality you’d like others to see in you. Phone one person you dislike today and invite that person to lunch to find out what’s working well in life. Curiosity and this call moves your brain’s basal ganglia from the rut of loathing into newly created possibilities lived from within your working memory.

 33. Seriously, Karl? Sigh… It’s a futile battle and actually does more of a disservice to the brand than those he’s targeting. No sense of humour is right. Also, when did Karl start caring about the minions and their editorial outlets?!

 34. Exactly Mac! This is an example of the bureaucracy inpeding safety.As pilot who flies an experimental with advanced avionics as well as certified light planes and part 25 corporate jets. There are dozens of examples out there and it seems like no one is listening.Brent

 35. Post magnifico, ho riso dalla prima all'ultima riga.Menzione speciale, però, merita il commento che hai fatto di Purse and I (ma sul serio si crede ben vestita, questa qui?! – e a giudicare dalle foto è anche mia vicina di casa. Del tipo che quando passo davanti a certi posti, ormai, guardo se c'è lei a farsi fotografare. Credo che le scoppierei a ridere in faccia! :D) e Coop Style!Complimenti! 🙂

 36. Grab my iron pipe (which is next to my bed just in case) and start travelling on foot or bike towards the nearest big forest only stopping at small gas stations or shops. (big shops tend to have alot of people in them, which attracts zombies this includes wallmart) at the forest I would find a lonely house and barricade myself. I would only travel with a backpack and never in car since they make noise. if possible I would travel with 2-3 other people so we could keep constant guard during night

 37. Welington, qual a diferença entre Nereu Pinheiro, Neco e Sergio Guedes? Pra mim a diferença é que Sergio Guedes é do Sul, pois Nereu e Neco já ganharam campeonato e Sergio Guedes não ganhou nada.É a ultima cena do filme de terror que foi a adminsitração do futebol de Dubeux no Sport. Ele é um otimo administrador, mas de futebol não entende de nada.

 38. One of the more impressive blogs Ive seen. Thanks so much for keeping the internet classy for a change. Youve got style, class, bravado. I mean it. Please keep it up because without the internet is definitely lacking in intelligence.

 39. Nellie…Give me a little bit and I will post your pr and research… I woke up this morning and my left eye was swollen shut… My head feels like it was hit with a baseball bat…

 40. 24 octubre, 2010Hola chicos! veo vuestros puntos de vista. Me he intentado poner en contacto con los autores, ya os contaré.En el NHS la enfermera, despues de preparar la medicación, le enseña a otra enfermera lo que ha preparado antes de administrarlo y hacen el chequeo que describís. Pero la que lo prepara es la que lo administra, siempre.Es lo que tiene hacer traducciones literales. Pasa mucho con “evidencia” (lo evidente en castellano, es lo obvio… con lo cual EBE seria enfermeria basada en obviedades… cuando es todo lo contrario… creo que me acabo de responder a la pregunta de la guia .

 41. Sorry, aber diese Political Correctness-Überempflindlichkeit Einiger finde ich auch einigermaßen schlimm. Fakt ist: der Redaktion ist aufgrund (vermutlich von Unaufmerksamkeit) ein Fehler unterlaufen. Den sie eingeräumt hat. Wer Missy Magazine öfters liest weiß, dass dies nicht Gang und Gebe ist, sondern das für gewöhnliche Kompetenz bzgl Rassismus, Critical Whiteness etc. vorhanden ist.Übrigens ist es durchaus möglich die Geschichte so zu verstehen, wie sie gemeint war.

 42. I agree to an extent Mike. I think he definitely feels an ideological kinship with regards to building an multi-polar world, and with regards to standing up to imperial powers, etc. But you can’t make this broad generalization (as Quico does) that somehow Chavez has the same views as Qaddafi on everything, especially internal matters. The policies that Chavez has pursued INSIDE Venezuela are very different than the policies Qaddafi has pursued inside Libya.

 43. OMG,was für ein crap.Ich hätte es viel lieber gesehen wenn sie die ressourcen die sie dort gebunden haben, bei WAR eingebracht hätten. Aber was will man machen.Im moment kann ich mir nicht vorstellen das es dadurch mehr positive auswirkungen als negative geben wird. Aber ich lass mich gerne eines besseren belehren…. wenn ich das überhaupt noch mitbekomme…

 44. Ansichten eines Nicht-Deutschen: Mir ist es völlig wurst, wem Claudia ihre offene Yad reicht. Verzweifelt und bisweilen angewidert bin ich, in einem Land (im Moment) zu leben, in dem alles, alles, alles, alles, überalles, überstülpend verdeutscht wird. פיכסה איכסה. Keine Achtung vor fremden Sprachen. DIES ist wahre Gewalt. kapische?

 45. ada yg punya materi open vpn sama zerina open vpn g???coz sy lg butuh banget buat materi TA,,klo ad yg pnya boleh minta g???klo ad yg pnya tlong krim k e-mail sy ” ” secepatnya!!!!tank’z .. .. .. . . …:cool:

 46. Se antes de comentar questões sérias de, por exemplo, arquitectura houvesse a preocupação de adquirir competência para tal a questão seria sabida. O mesmo acontecendo com o destino dado à comissão. Quanto ao projecto da nova será necessário ponderar. Ou então comentamos no melhor espírito da comissão.

 47. “But the result of the campaign was 0” – and they started to argue.Now today I had the same argument at our office – last weekend we had our national creative awards – in one of the categories the big award went to a political campaign. Nicely shot, well narrated – my problem is that the candidate remained third or forth in the race… so the result of the campaign is that… it lost the elections… but still the ad judges gave it an award… So what you think – if you are a judge will you vote for it?

 48. Works well with mod Works well but the bowl lift mixers do not have the spring that the tilt head mixers have and this effects the performance of this accessory. Without a spring to push the beater down it does not scrape the sides as clean as it should. I found a spring that fits and I’m now very happy with the performance. Kitchen Aid does not include the spring because it would be hard to keep clean.

 49. Just want to say your post is as surprising. The clearness in your post is merely nice and i can assume you are an expert on this topic. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 50. “Anime” and “thought provoking” are two things I try not to mix. For me, anime is an escape for my maturity.Okay well that’s not entirely true. Monster was one of the best anime I’ve seen, it’s it’s incredibly thought provoking.I don’t know… generally I prefer a fun, crazy, random anime to a thought provoking one. Excel Saga is random and retarded, which is perfect for me.

 51. Pingback: URL
 52. Pingback: Google
 53. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

 54. Pingback: sex toy reviews
 55. Itts such ass youu leafn my mind! Yoou seem tto understand a lot approximatly this, lke
  you wrte the ook inn it or something. I fel that youu could doo withh some percent too
  driove thhe message housxe a bit, bbut other than that, this is magnificent blog.

  An exfellent read. I will certainly bee back.
  I couldn’t refrainn from commenting. Weell written! These aare ruly great ideas inn regardinng blogging.
  Youu hav touched ssome fastidious factorss here. Anyy way keepp uup wrinting.
  http://foxnews.co.uk

 56. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess
  I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still
  new to everything. Do you have any helpful hints for inexperienced blog writers?
  I’d definitely appreciate it.

 57. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert
  that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 58. The next thing you could do to make an ex miss you is show
  them that you can still live your life and have fun after the
  break up or divorce. Let them see that you’re not letting depression, anger, resentment or confusion get the best of you.
  Show them what they’re missing. The point is to make your ex
  remember why they got back together with you, but you’re not going to beg for
  them to come back.

 59. Once you reach the perfect time to talk again, do not forget to talk as
  calmly as you can. This may also be the best time to tell him that you want him back and you are
  willing to work things out, no matter how difficult it may be.

 60. It iis all thee time a good idea to match the décor on the present, the color scheme,
  and any candy to the individual tha you’re giving the gift to.
  Try to make sure that tthe gift iss as personalized to that particular person because iit possibly may be!

 61. Pingback: erotic
 62. Damit das Workshop auf dem Crosstrainer effektiv ist und ohne negative
  Folgen für den Bewegungsapparat bleibt, muss unbedingt zzu
  eine korrekt Körperhaltung respektiert werden.

 63. I do not even know the way I ended up here, however I thought this
  put up was once good. I don’t realize who you’re but certainly you are going
  to a well-known blogger for those who aren’t already.

  Cheers!

 64. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
  I’ll go ahead and bookmark your site to come
  back down the road. Cheers

 65. Pingback: New York pizza
 66. Pingback: Diet Pills
 67. Pingback: Arduino store
 68. Pingback: bearing dimension
 69. Wonderful beat ! I wish to apprentice even as you amend your website, how could i subscribe for a blog web site?
  The account aided me a applicable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered vivid clear
  concept

 70. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.

  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say great blog!

 71. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check
  again here frequently. I am quite sure I will learn lots of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 72. Link exchange is nothing else except it is only placing the other
  person’s web site link on your page at proper place
  and other person will also do same in support of you.

 73. Obviously, that makes it the default messaging shopper for
  Windows telephones, however the Android variations
  are fairly strong.

 74. Pingback: traveling captions
 75. The recently viewed options on the right-hand side of a
  product page make it easy to keep track of your favorites and to you compare options if you cannot decide
  between different gifts.

 76. Pingback: 福井脱毛
 77. Pingback: 福井脱毛
 78. Pingback: 福井脱毛
 79. Pingback: 福井脱毛
 80. I seriously love your blog.. Great colors & theme. Did you develop
  this site yourself? Please reply back as I?m planning to create my own website and would love to
  know where you got this from or exactly what the theme is called.
  Many thanks!

 81. Please be aware that we just share the initial and complimentary apk installer for Super Mario Run APK 2.0.1 WITHOUT
  ANY cheat, fracture, unlimited gold, gems, patch
  or any other adjustments.

 82. Hi everyone, it’s my first visit at this website, and paragraph is
  in fact fruitful designed for me, keep up posting such articles or reviews.

 83. Resolution is just one component of a game’s visual cosmetics –
  and to be clear, the Xbox release is more effective to Change total – but the fact that the Nintendo variation is relatively draining
  more pixels than Xbox One is something we didn’t anticipate
  to see entering

 84. Pingback: 福井脱毛
 85. Awesome blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog
  stand out. Please let me know where you got your theme.
  With thanks

 86. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to
  my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She
  put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I
  had to tell someone!

 87. Excellent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how
  could i subscribe for a weblog website? The account helped me a
  applicable deal. I were tiny bit familiar of this your broadcast
  provided bright transparent idea.

 88. Hi, constantly i used to check webpage posts here early
  in the break of day, since i enjoy to learn more and more.

 89. Pingback: travel card zone 3
 90. Pingback: fashion apps
 91. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog.

  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this
  one nowadays.

 92. Pingback: fashionable 2015
 93. As well as never ever enter into a business and also aim to ‘pitch’ your services without knowing in advance
  a certain Search Engine Optimization marketing need truly exists.

 94. For example, a Facebook Web page maximized for local searches would make
  up zip, city, state, and also your address.

 95. Having read this I believed it was very enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort
  to put this informative article together. I once again find myself personally spending a lot of
  time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile!

 96. Link exchange is nothing else but it is only placing
  the other person’s blog link on your page at appropriate place and other person will
  also do similar in support of you.

 97. Hello Dear, are you really visiting this web site daily, if so
  afterward you will definitely take pleasant know-how.

 98. That is very attention-grabbing, You are an overly skilled blogger.

  I’ve joined your feed and look forward to in the hunt for extra of your fantastic post.
  Additionally, I have shared your web site in my social networks

 99. Pingback: brand 5/48
 100. Hello. I found your blog using msn. This is a very well
  written article. I will be sure to bookmark it as well as return to read more of your useful
  information. Many thanks for the post. I will definitely return.

 101. Pingback: x lifestyle diet
 102. Pingback: online beats
 103. Unquestionably believe that which you said. Your favourite reason appeared to
  be at the net the simplest thing to remember of. I say to you, I
  certainly get irked at the same time as people consider issues
  that they plainly don’t realize about. You managed to hit the nail upon the highest as well as outlined out the whole thing with no need
  side-effects , folks can take a signal. Will likely be again to get more.
  Thank you

 104. Making an app for this can be more durable than on different platforms.
  This includes sites with money management, investing and lifestyle content.

  The user can access his stuff anywhere and everywhere.

 105. Though players do not physically need to race on ground or water but they can experience the real
  life playing online. The online gaming is the act of playing
  Electronic games. The only disadvantage is that you can get viruses or find a
  game unsuitable for a kid.

 106. Pingback: dresses g stage
 107. Erstens: Tischkicker werdeen allein noch gebraucht,
  auf dass sich der CEO mit dem Ziel, dass für ein Lifestyle-Magazin fotografieren lassen kann.

 108. First off I want to say superb blog! I had a quick question in which I’d like
  to ask if you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts before
  writing. I’ve had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out
  there. I truly do take pleasure in writing however it just
  seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out
  how to begin. Any ideas or hints? Cheers!

 109. Wenn Sie sich mit deutsche mark Gedanken kostendeckend einen Tischkicker f’r je kaufen, sollten Sie zunächst passender, zu Gunsten von wen dieser
  in erster Linie gedacht seine soll.

 110. I’ve been arguing with my mothers and fathers recently in the topic covered listed here.
  It’s god to know now what’s what, even though thanks to your blog I’ve found out
  that neither of us have been right. I’d definitely talk
  about this with my mothers and fathers to make them aware. http://bit.ly/2nTwiNc

 111. This really is included inside a excellent fashion. Seriously significant subject matter and it’s fascinating how the blogger managed to key in so much details in such a concise and readable way. https://goo.gl/gcoqiz

 112. I’m quite thankful for the info you shared in this
  article. It is very interesting to read about De laatste
  controles, maandag 13-2, D-Day! , because now this bowers every student
  and me too! http://bit.ly/2ojnLVx

 113. Viele Kickertische erfahrten eine Spektrum nach der kurzen Seite nach den Toren, sic dass
  die Punkte von 1 bis 10 angezeigt werden können.

 114. It’s actually a cool and useful piece of info. I’m glad
  that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this.
  Thanks for sharing.

 115. I’m really thankful for that information and facts you published right here.
  Because now this bowers every student and me too,
  it is very interesting to read about De laatste controles, maandag 13-2,
  D-Day!! http://bit.ly/2pG0aS5

 116. Every weekend i used to go to see this site, for
  the reason that i wish for enjoyment, since this this website
  conations genuinely good funny information too.

 117. This is the right blog for anyone who really wants
  to understand this topic. You know a whole lot its almost
  tough to argue with you (not that I personally will need to?HaHa).
  You definitely put a new spin on a topic which has been written about
  for ages. Great stuff, just wonderful!

 118. I have to express my thanks to the writer for
  bailing me out of this instance. As a result of
  exploring through the the net and obtaining opinions that were not beneficial,
  I believed my entire life was gone. Existing minus the solutions to the problems you have fixed
  as a result of your guide is a crucial case, and the ones which might have in a wrong way damaged my
  entire career if I hadn’t discovered your website. Your own personal understanding and kindness in controlling a lot
  of things was invaluable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come across such
  a subject like this. I am able to at this point look forward to my future.
  Thanks so much for this high quality and result oriented guide.
  I will not be reluctant to propose your web blog to any individual who wants and needs
  recommendations about this subject matter.

 119. I’m really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any web browser compatibility
  problems? A small number of my blog visitors have complained about my blog not working correctly
  in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any tips to help
  fix this issue?

 120. Go to credible websites that have genuine customer testimonials posted.
  You might even find visitors to your both taking a couple
  of extra for their friends. game download from our site and challenge your brain right now.

 121. Pingback: sell
 122. Pingback: pure kona
 123. Howdy this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you
  have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but
  have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with
  experience. Any help would be greatly appreciated!

 124. Pingback: glendale
 125. Attractive section of content. I just stumbled
  upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.

  Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 126. Pingback: Business
 127. Pingback: l'homme ideal
 128. Basically to follow up on the update of this subject matter on your website and would want to let
  you know just how much I liked the time you took to generate this
  handy post. In the post, you really spoke on how to actually handle this issue with all convenience.

  It would be my own pleasure to gather some more ideas
  from your web page and come as much as offer some others what I discovered from you.
  Thanks for your usual wonderful effort.

 129. Olá Estive lendo seu site para muito tempo agora e,
  finalmente, tem o bravura para ir em frente e dar-lhe um grito de Humilde Texas!
  Só queria mencionar acompanhar o grande emprego !

 130. Oh, I am so twitting this to my mothers and fathers. We have outlined it like
  yesterday evening, and right here I go stumbling after
  the article. A high quality one! https://goo.gl/m4ImMy

 131. Pingback: sex stories
 132. Obrigado na sua postagem maravilhosa! Eu realmente gostava de ler, você será um grande autor.
  Vou certifique-se de marcar seu blog e definitivamente será voltar um dia .
  Quero encorajar continuar sua grande escrevendo ,
  tenha um bom manhã !

 133. I am a Freelance Fashion Stylist designing and living in London.

  This blog is not on stay off toast every night. I believe there are people off there like myself:
  I live down every cent I earn, the income goes towards my credit, payments, tour
  and meals. Although I don’t put my views little, I even need
  to appear stylish everyday, I still want Hay chairs for our total and
  the Gucci ‘Dionysus’ to hold my wares, I’m just smart with capital where I
  could exist to present the luxuries. This blog increased
  by years of colleagues telling myself ‘you always get the best material
  on the Large Street’. And now my crowd of supporters has grown in readers too.
  This is an insight into the world.

 134. Pingback: Cellular repair
 135. Pingback: Water softener
 136. Dann ist die Verlässlichkeit dasjenige Wichtigste, dasjenige ees f’r in Abhängigkeit (von) beachten gilt,
  wenn Sie den Tischkicker kaufen.

 137. Pingback: web site
 138. Answering on the topic of the specifications been slightly low, Google has reasoned that the web has more storage
  space than any other computer. A further song, which would be
  easy to learn, particularly following you get accustomed to your guitar is “Knocking on heaven’s door”
  by Bob Dylan. However, it is a far better idea to keep challenging
  yourself to learn new styles of music so that your guitar skills are refined further, and you become a more versatile artist.

 139. Pals are a very powerful ingredient on this recipe of life and in that jokes play an necessary role.
  During production for “State of Affairs” last year, Heigl shared a photo of herself
  in bed with several members of the crew. Conduct Search Engine Optimization for Your
  Website.

 140. Pingback: Brunette chat
 141. Pingback: Cams
 142. Pingback: Augmented Reality
 143. Pingback: desi lady

Reacties zijn gesloten.