It giet oan!

Om maar in winterse termen te blijven, it giet oan!

Vanmiddag de transplantatiecoƶrdinator van het UMCU aan de lijn gehad en de bevestiging gekregen dat de transplantatie op de 23e februari plaats zal vinden. De opname is op de 13e februari en de 10 dagen er tussen zullen voornamelijk worden gebruikt om mijn oude beenmerg af te breken door middel van chemo’s en om te starten met de juiste medicijnen tegen afstoting en ontstekingen. Het schema, waarin per dag staat wat er gaat gebeuren en welke medicatie er toegediend gaat worden, heb ik al gekregen. Ik zal hier later wel iets over schrijven.

Fijn dat alle lichten nu op groen staan en de behandeling kan starten. Dan kan ik daarna gelukkig beginnen met het opbouwen van een leven met nieuw beenmerg. Maandag over 2 weken is het zover šŸ™‚
Dankzij de rust (die ik toch veel hou), ben ik de afgelopen maanden goed doorgekomen en ga ik met een redelijke conditie beginnen aan de zware behandelingen.
Ik ben er helemaal klaar voor!