Daaag 2011, welkom 2012!

Iedereen die dit blog leest wens ik, ook namens mijn gezin,  een heel gezond en plezierig 2012 toe. Een ervaring rijker wil ik toch wel even benadrukken dat gezondheid niet zo vanzelfsprekend is. Voor mij is een van de spannendste jaren uit mijn 52 jarig leven begonnen.

Samen met mijn dochter, tegen mijn principes in, overdreven veel vuurwerk gekocht om het oude jaar waarin ik te horen kreeg dat ik ziek ben, weg te knallen. Gewoon symbolisch met een paar goede knallen achter ons gelaten.

De jaarwisseling verder goed doorstaan. Oudejaarsdag gestart met het kopen van heerlijke oliebollen, gebakken door het mannenkoor Zanglust (inderdaad oa van de kerstzang). Voor oudjaar wordt een hele productielijn opgebouwd waar ze in een paar dagen 35.000 bollen bakken. Kijk maar eens hier.

In de middag nog even op bed gelegen om bij te slapen, daarna gezellig in de buurt en thuis oudejaarsavond gevierd. Met de jaarwisseling de kurken extra hard laten knallen (Thks voor de champagne!)

Die nacht en de dagen erna met heel veel mensen en familie afgesproken dat we over een jaar op dezelfde plaats weer nieuwjaarswensen uit zullen wisselen. Zal me er aan houden ;-), ik hoop dat zij dit ook doen.
Zoals iedereen ben ik met de feestdagen behoorlijk afgeweken van mijn nieuwe dagelijkse ritme waarin ik me ’s ochtends op de bank bevind. Vandaag, 2 januari,  beetje ingehaald 😉

Nog 1,5 week (vrijdag de 13e) tot de volgende controle in het UMCU. Zou ik voor die tijd gebeld worden dat er een donor is en dat de datum van transplantatie is bepaald?