Spannend

Vorige week een goede week gehad. Veel gedaan doordat ik behoorlijk wat energie had. Gisteren en vandaag is het wat minder. Zeker vandaag kom ik nauwelijks op gang. Bewust maar even door de mist naar de bakker op het dorp gelopen, maar ben nu nog steeds erg slapjes. Wel raar, vorige week zoveel energie en nu nagenoeg niets.
Spannend weekje voor de boeg. Morgen is het 2 weken geleden dat mijn broer bloed heeft laten prikken, en ze zouden met ca 2 weken laten weten of hij donor kan zijn. Hij, en ik natuurlijk ook, wil dat heel graag, maar we weten dat het maar 25% kans is. 
Daarna einde van de week weer voor controle naar het UMCU. Half uur vooraf bloedprikken en dan horen we direct bij het bezoek of de waardes snel achteruit gaan. Wel handig dat we dan weten of mijn broer donor kan zijn of dat we afhankelijk zijn van de Europese donorbank. Hoop dat er daardoor vrijdag meer duidelijk gaat worden over een mogelijke datum voor de transplantatie.