Eerste bezoek internist

Het eerste bezoek aan de internist. Ik heb zelf 18 jaar in dit ziekenhuis gewerkt maar ken hem niet. Ben er al een jaar of 5 weg en hij is 2 jaar geleden begonnen. Jonge arts, ontzettend vriendelijk en hij legt alles prima uit. Voelt goed. Besloten om naast een klein lichamelijk onderzoek ook extra bloedonderzoek en een buikecho te doen ivm mogelijk mogelijk vergrootte mild. Kon direct naar de rontgen voor de echo en bij het lab werden 9 buizen bloed getapt. Het maken van de echo vond ik erg interessant en de uiterst vriendelijke laborante gaf een prima toelichting op alle vragen die ik had. Leuk om je zelf eens van binnen te zien. Vrijdag de uitslag.

1.040 gedachten over “Eerste bezoek internist

  1. Oh thank you. I’m glad. Yup I like almond vanilla milk as well. I don’t do dairy (I’ll make exceptions for a very special occasion, like my b-day), so if I need a &#8k10;mil2„ for cooking I would choose an organic almond milk. Yum!

  2. Pingback: special
  3. Pingback: Brunette chat
  4. Pingback: Free cams
  5. Pingback: desi lady

Reacties zijn gesloten.