Familie inlichten en even geen tennis


Moet mijn ouders (85 en 81 jaar), broer en schooonzus de boodschap nog brengen dat er iets niet goed is met mijn bloed. Mijn zus en zwager wonen verder weg en die heb ik gebeld, evenals de rest van de familie. Het is mooi weer en ik rij lekker op de motor naar mijn broer en schoonzus waar iedereen aan de koffie zit. Breng ze de boodschap, geef aan dat het er volgens mij niet echt positief eruit ziet. Gelukkig pakken ze het ogenschijnlijk goed op. Niet echt leuk voor zulke oude ouders om te zien dat een kind gezondheidsproblemen heeft.


Me vandaag maar afgemeld voor de tenniswedstrijden in de najaarscompetitie van komende vrijdag. Mijn teamleden begrijpen het natuurlijk volkomen en de splinternieuwe captain bouwt een nieuw schema. Jammer, had veel zin in de paar wedstrijden.

452 gedachten over “Familie inlichten en even geen tennis

  1. I have converted one of my videos into 3D, but in Firefox i can't see in 3D with my Nvidia 3D Vision set of glasses and monitor… maybe the conversion dos9;&#3ent works with HTML5 3D viewer?

Reacties zijn gesloten.