Oeps mentale problemen

Dolf mentale problemen? Huh?

Ja, na ruim 4 jaar ziek zijn, komen er toch nog mentale problemen bij mij. De trouwe lezers van het blog (en dat zijn er echt heel veel) zullen wel gemerkt hebben dat de toonzetting de laatste maanden minder positief is geworden. Zoals al eerder geschreven is dit blog een weergave van ons leven met kanker, positief maar ook negatief, en nu zit het tegen.
Al die jaren heb ik ondanks de grote problemen nergens mee gezeten. Het glas was altijd half vol en nu ineens is het half leeg. Of, zoals Marjolein het zo mooi verwoordde, altijd zag je nog wat je wel kon, en nu ineens zie je wat je niet meer kunt.
Medio december was ik er ineens klaar mee. Al sinds februari ga ik langzaam achteruit, voel me steeds beroerder worden en kan steeds minder. 
Natuurlijk zou ik best weer gezond willen zijn, maar dat is een onhaalbaar doel, maar wat ik nu kan, is in mijn ogen te minimaal. Ik kan 4 uurtjes per dag iets doen en lig de rest van de dag uitgeput op bed of bank. Vaak krijg ik te horen van “de buitenwereld” dat men een ander beeld heeft. Dat is ook wel begrijpelijk, want men ziet mij op de goede momenten en denkt vaak dat ik dit lang kan volhouden. In werkelijkheid lig ik vaak voor of na een ontmoeting/bezoek te rusten om weer bij te tanken. 
Wat is nou wel haalbaar en geeft mij voldoende voldoening? Dat doel ligt niet eens zo ver weg. Kijkend naar waar ik vandaan kom met een levensbedreigende bacterie, acute leukemie, een stamceltransplantatie met grote complicaties, beademing en reanimatie mag ik blij zijn dat ik er nog ben, en dat ben ik ook! Graag zou ik naast wat ik nu kan, nog stukjes willen wandelen of een rondje fietsen. Als ik die doelen haal, ben ik tevreden.

Maar zover is het nog niet en zoals genoemd, ik zit er doorheen. In 2015 heb ik precies 52 polibezoeken gehad (inderdaad gemiddeld eentje per week). Daarnaast ook nog een opname in het ziekenhuis van een week en veel bezoeken aan mondhygiëniste, tandarts, fysio en sportfysio. 


Medio december was ik er helemaal klaar mee. Ondanks alle inspanningen gaat het alleen maar achteruit. Twaalf maal aderlaten (halve liter bloed af tappen) en nog steeds een ferritinenivo dat 100-200x te hoog is en niet wil zakken, compleet uitgeput en weer lichte afstotingsverschijnselen in mijn mond. Tot grote schrik van alles en iedereen direct besloten om te stoppen met alle medicatie en behandelingen. De geplande aderlating heb ik afgezegd. Vorige week hebben Marjolein en ik deze nieuwe situatie met de huisarts besproken. 

Mijn hematoloog, waar ik mijn leven aan heb te danken en die absoluut alles uit de kast haalt om mijn problemen op te lossen, wilde ik het mondeling vertellen. Afgelopen maandag was het zover en hadden we weer een geplande afspraak. Uiteraard zoals altijd 45 minuten van te voren bloed geprikt als controle. En ja, ik zag heel erg tegen dit gesprek op. Een beter hematoloog kan men zich niet wensen. Deskundig, hartelijk en communicatief vaardig.
Hij begint direct na binnenkomst over mijn Hb. Die is met 9.6 hoog, dus hij vraagt of ik wel heb adergelaten, 2 weken geleden. Ik vertel hem het hele verhaal, en hij begrijpt natuurlijk gelijk wat er aan de hand is, zeker omdat ik hem aangeef dat het vooral bij mij mentaal is omdat het einddoel, een beetje fietsen en wandelen, zo ver weg blijft. 
Snel komt hij met een aantal punten om de problemen op te lossen. Direct geeft hij aan dat het echt zal verbeteren en dat het hoogst waarschijnlijk is dat het hoge ferritine gehalte (de zogenaamde ijzerstapeling), naast mogelijk de zware chemokuren, de boosdoener is. Als eerste verwijst hij me door naar de revalidatiearts. Dit is een arts die breder kijkt naar alle problemen, dus niet alleen naar bloed en kanker, maar naar het grote geheel. Ten tweede maken we een afspraak bij maatschappelijk werk van hematologie/oncologie. Toen ik anderhalf jaar geleden 4 maanden in het ziekenhuis lag, heb ik ook een keer gezellig met hem gesproken, maar toen had ik mentaal geen problemen, nu wel. Ten derde spreken we af dat de hematoloog gaat kijken waar ik “ferese” kan laten doen. Dit is een soort dialyse waarmee ze ferritine uit het bloed kunnen halen. Dit doen ze niet in het UMCU en moet dus in een ander ziekenhuis gebeuren. Voordeel van ferese is dat het 2 tot 3 maal sneller gaat dan aderlaten. Ik verwacht dat het anders zeker nog 1.5 tot 2 jaar zal duren voor het ferritine weer normaal is.
Bij thuiskomst ontvang ik een mailtje van de hematoloog. Hij heeft mijn casus nogmaals met 5 collega’s besproken en men is het met hem eens. Belangrijkste is om het ferritine (snel) omlaag te krijgen. Men heeft bedacht om wekelijks te gaan aderlaten (halve liter per keer) en over 2 weken weer een bezoek te plannen. 
Zijn reactie op het plotseling zonder overleg stoppen met de medicatie? Volgende keer wel overleggen! En dat ik nu heel veel pijn heb (rug, heupen en schouder) en last heb van maagzuur geeft aan dat de medicatie toch niet voor niets is. Hij laat het aan mij over of ik er zonder kan en is eigenlijk blij dat ik ben gestopt met de oxycodon (morfine). 

2016.
En na dit voor mij wel bijzondere verhaal nog van ons allemaal voor iedereen die dit leest de allerbeste wensen voor 2016! 

En omdat het maar steeds geen winter wil worden :


200 gedachten over “Oeps mentale problemen

 1. Hyper wiper alert. I wish they would let the pus alone before they start wiping it off the second it came out. Thanks Aueery.MrsTdee

 2. Добрый День!Хотелось бы узнать, сколько стоит технологический проект для предоставления в Роспотребсоюз, с последующим получением заключения для общественного питания (ресторан).Заранее благодарю!Андрей С. (управляющий ресторана Петровка 17)

 3. I opened this blog post with great trepidation, fearing a list of stock photos and knowing the website my corporation was littered with stock photos. I’m not going to tell you one of those exact photos landed on our site but I will tell you I’m weeping a little bit right now.

 4. j’en apprends décidément tous les jours avec ce blog. J’ai découvert grâce à ce label la musique pop cambodgienne des années 1970. Dommage effectivement qu’il n’y ait pas une activité éditoriale plus aboutie car on aimerait en savoir davantage sur ces pépites oubliées de la worldmusicosphère…

 5. 母はどうしても子供中心の考えになってしまいますよね。多分、スレ主様のご主人も”子供、子供”になっているスレ主様を不満に思ってらっしゃうのかな?と思いました。・昼寝の際に横にいないと泣くから傍にいるというのを読むと少しビックリです。昼寝の度につきあっているのでしょうか??私のような乱暴育児な人間からすると子供は眠けりゃ寝るでしょ。ってな感じです。そこまでお子さんに尽くされているとご主人のやることに腹がたつ気持ちも分かります。そしてご主人もきっとお子さんに嫉妬されているのではないでしょうか?とはいえまだ2歳にも満たないお子さんなのですからまずお子さんとご主人の関わりを多くすることをおススメしたいです。例えば何かをご主人に渡す時、お子さんからご主人に渡させる。お散歩の時、ベビーカーをご主人に押してもらったら”パパに押してもらって喜んでいるわ~”などと言葉で伝える。ご主人に抱っこしてもらったら、お子さんに”いつもと違って高いからうれしいね”など何かにつけてご主人を育児に絡めるようにすることです。私自身、夫は仕事も激務で日常のことは何もしない、できない人でしたが、休日の子供の着替えの際などは子供に”パパに洋服を持って行って”と言い持って行かせ”パパに着替えさせてもらいたいんだって!いい?”と言って着替えさせたり、その他、日々の暮らしで少しでもダンナと子供が近づけるように休日はなんでもかんでも”パパがいいんだって!”と言ってやらせていました(笑ほんの簡単なことから始め、徐々になんでもできるようになりましたがウンチは最後までダメでした~(笑でもそうすることでダンナも子供への愛情がより深くなっていったように思います。その際に必要なのが上記のような”パパだから・・・・で喜んでいる”などの言葉。男性は単純なのでとても喜んでいたように思います。上手にご主人を操縦してせっかくのかわいいお子さんとの生活なんですから楽しまないと損ですよ(^^頑張って下さいね。

 6. I have been surfing online additional than 3 hours today, still I in no way establish one exciting article approximating yours. It’s appealing appeal sufficient in support of me. Clothed in my opinion, rider all locate owners and bloggers made sunny satisfy as you did, the web will ensue a large amount additional of use than always before.

 7. Piace, piace.Con tutto il rispetto per Guido e le sue capacità di indagine, c'era una probabilità del 99,99% che la foto fosse presa da Internet. Continuo a pensare però che non si tratti di vero fake, data appunto l'ovvietà della cosa. È solo qualcuno che scrive delle sue fantasie erotiche. Altrimenti qualsiasi scrittore di racconti è un fake.

 8. When I discovered the ABS ceased to exist for me other programs of this type from other companies.Speed, handling and ergonomic user-friendly interface are the advantages of this program.I am currently using ABS 10, but version 11 is already quite different new wonderful program for the preparation and creation of media on recordable discs available, stunning their capabilities.

 9. sera que vai ter a 8 temporada espero que siim pois sobre natural e bom de mais e nunca pode acabar sou super fa tenho todas temporadas do 1 ao 6 hora que dublarem a 7 vou baixar ela toda

 10. I have a friend who wants to know how do they get their magicjack internet phone to not override their sound card. If you can help her with this she’d appreciate it. Here’s her vid she put out asking for help on this watch?v=3wG9NWEuiX4

 11. I finally got TSW to work; used the 3072 fix. I haven’t noticed any of the side-effects, luckily.Now I can play for several hours at a time, which is fine.But they should still fix it on their end, it’s not like this workaround actually works for everyone.

 12. Jamais au grand jamais je n’ai gouté de far, mais bon pour l’excuse je suis belge ! :)C’est une sorte de gâteau flan ? Je vais aller faire un tour sur le site indigeen, tu as piqué ma curiosité ! 🙂

 13. Thanks for this interview, it solved a few questions that I was still asking myself. I’m still on XP (I know I know).By the way, is there any know uncompatibilities regarding to softwares ?Mark’s recent post ..

 14. alessandra alves diz:OLÁ RODRIGO EU AMO SEU PROGRAMA,É SUPER DE MAIS.GOSTARIA Q VC IMITASSE O TIRIRICA PQ EU E MEU ESPOSO NÃO CONSEGUIMOS ASSISTIR NO DIA Q VC FEZ ESSA APRESENTAÇÃO,POR FAVOR NÓS TE AMAMOS NÃO DEIXE DE ATENDER AO NOSSO PEDIDO,MANDA UM BEIJO PRA GALERA DE BOA VIAGEM NO CE,E PARA O MEU ESPOSO JOSÉ E O MEU FILHO ALEXSANDER ESTAMOS EM VARGEM GRANDE DO SUL-SP.TE AMAMOS MUITO RODRIGÃO BJSSSSSSSSS…O SEU PROGRAMA É NOTA 100000

 15. 18eI think other site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

 16. Ela, I am not sure, though I tend to believe that we are completely alone. What is interesting is that this “scientific” book that I was reading concluded that there cannot be “nothing” that there had to be a primal cause. Most times I have trouble getting my head around that.

 17. Having read this I thought it was extremely enlightening.I appreciate you finding the time and energy to put this informative article together.I once again find myself spending way too much time both reading and posting comments.But so what, it was still worthwhile!Here is my web blog :

 18. aslmlkm wr wb akh admn ana suydi pjs bekasi mau konfirmasi sehub dg pelaksanaan psc di boyolali kamis kemarn kami dan team sdh kirim emailpelaksanaan selalu gagal hngga saat ini blm kirim hasilnya ,bagaimana jalan keluarnya ?

 19. Shore Guy,The search is horrible, I wish I could say otherwise. It’s absolutely dismal. I’m spending all day online, on the phone, sending resumes everywhere and anywhere. It’s really bad.

 20. вот так и будут они по очереди друг дружку выбирать — Путин-Медведев..и.т.д….)[]madonna4ka Reply:Ноябрь 26th, 2011 at 20:15Ещё третий придёт обязательно)))[]

 21. Hej jag har precis samma problem som:janinefivaz Säger: 19 Maj, 2008 kl. 16:08“Här väljer du om bloggen ska delta i besökstoppen. För att vi ska kunna mäta besöksstatistik för din blogg behöver du klistra in följande HTML-kod någonstans på din bloggsida”Detta är från Bloggportalen.se och jag vill göra detta, men vet inte direkt vart i min blogg jag kan lägga denna kod.Snälla hjälp mig!

 22. Gracias por el consejo. Muy interesante. Sé de otro método más, pero no hay manera. No sé si será culpa del root, pero la actualización directa no es válida por un error en la ROM (la he bajado n veces y nada, siempre el mismo error). Cuando depuren los fallos de 4.2 instalaré desde cero perdiendo los datos, y a volar.

 23. The short answer is: I don’t know. The long answer is that I don’t put much faith in benchmarks comparing software. I’m sure there are some numbers that show Yii is faster, others will show that CodeIgniter is faster. When I decided to start using Yii, I saw impressive benchmarks in Yii’s favor, but I wouldn’t use that as a basis for choosing, let alone switching to, any particular framework.

 24. Eu am retinut secretele ciorbei clare de la ciorba ta de vacuta. Am uitat sa comentez acolo, cred, dar de la tine am invatat sa fac minunatia aceea cu taitei de casa, e exceptionala! Te pup cu drag!VA:F [1.9.21_1169]please wait…VA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

 25. "… unified Muslim Middle East would probably successfully invade the US. …"That's doubtful. The combined might of the Arab nations tried to invade Israel some time back, and they're right next door, and were beaten back handily. We're half a world away, separated by an ocean.That does not discount a "sneak attack", from bases in South America.As far as invasion goes, I worry more about China, which by then would have Russia on its side.

 26. The very next time I read a blog, I hope that it won’t disappoint me just as much as this particular one. I mean, I know it was my choice to read, but I really thought you’d have something useful to say. All I hear is a bunch of complaining about something you could possibly fix if you were not too busy looking for attention.

 27. NO AL GOVERNO BERSANI BERLUSCONI CASINI · giovedì, 6 dicembre 2012, 12:18 pmBisogna muoversi, non credo chev il Berlusca possa stravolgere, porta qualche voto in più e sicuramente la LEGA in dote, il risultato sarà di ingovernabilità, con un monti bis….è il pagamento senza contanti!

 28. I like a lot those Pastas about ‘Lost episodes’. They usually mess up with our memories from some old animated tv show. I loved ‘Candle Cove’, ‘Squidward’s Suicide’ and ‘Chukie’s Mom’. I would like to read some more ‘lost episodes’ pasta!VA:F [1.9.21_1169](from 5 votes)

 29. I am very new to the family, but I am ambitious and very eager to one day, be featured with Mr. Montelongo in a “SUCCESS STORY” video. It would be(Such a Blessing,) to be able to see my “Deepest wishes, come true”, before my eyes close for the last time. Most of you “KNOW” what I mean…..Hats off to you Mr. Montelongo, for providing…The Insight to access that road to our personal goals.Much Respect!

 30. I conceive other website owners should take this internet site as an example , very clean and superb user genial pattern . “When we lose one blessing, another is often, most unexpectedly, given in its place.” by Clive Staples Lewis.

 31. Alex – I know!! Kent’s commented a couple of times when I’ve written about Grey Gardens – it’s always so informative and cool.See you this weekend, Alex!And please. Get your ass to NYC. I’ll go see it again with you guys.

 32. Wahou !! Ca c’est une bonne idée… Malheureusement je suis pas trop cultiver sur P-net et sur p12, à part le passé des pouffys c’est tous ce que je peux connaitre…Que le meilleur gagne et aller P-net !

 33. I can identify with that Alysha. I have definitely been through times of questioning, where the enemy won… one time for almost a year. I think it definitely takes the dark times to remind us how fortunate we are to experience His “generous love”. So glad we get to take this journey together!

 34. 27/04/2012 at 2:54 amUsually I do not learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great post. Log in to Reply

 35. #38 annegb – “Another thing I haven’t been able to find are silk sleeved camis. You can find them, but not the pretty dressy ones.”I actually have some very cute cap-sleeve camisoles that are silky… I got them online through a “modest clothing” retailer. I’ll have to check the tag ’cause I can’t remember the name. Right now I only have my post-partum clothes out so it could take a bit to find… 🙂

 36. Marie-Jo dit :Bonjour, je possède une vasque en pâte de verre percée en 3 endroits (comme sur la photo) mais je n’ai pas la partie « suspension » (tiges métalliques et cache belière), auriez vous une idée où je pourrais trouver ces pièces manquantes ?Merci d’avance de votre réponse,Cordialement, Mjo

 37. andy2012 年 10 月 10 日游戏渠道: pp助手版幻想精灵 区服:闪耀平原 账号:U01253 ID号:1151 角色名:雨之痕 我的建议/想法:1、联盟可以学习技能,增加宠物捕捉几率的技能学习 2、被诅咒技能冰冻 恐吓等的宠物 有无法动弹的回合次数,每种技能的限制回合数不一样。不要都被冰冻了还能攻击。 3、多增加玩家一起组队互动 PK的环节。增加娱乐性,但希望可以考虑RMB和非RMB差距不要太大,那样就没法娱乐 4、节假日活动不要就是双倍啊什么的,增加点节日相关的活动,比如中秋,就组队打兔子得月饼之类的。 总之好的建议和内容很多很多。大家建议也很多。希望一点点完善,祝游戏越来越好。还有本来人少的区先玩别开新区,不然副本都没得打

 38. It sounds like you have accomplished a major milestone in your academic and intellectual career, one not necessarily achieved with completion of anacademic program or at all.

 39. Wolski pisze:Sama funkcja prezesa FRS jest wplywowa. Natomiast osoba ktora ja sprawuje nie. Greenspan wczesniej byl zwolennikiem oparcia $ na zlocie, tak jak Reagan. Zmienili zdanie gdy stali sie urzednikami panstwowymi(skad my to znamy). Budget Reagana podwoil sie, deficyt takze. Greenspan z kolei podwoil podatek na emerytury (social security). Zadaniem prezesa jest walka z inflacja-wieksza inflacja, trudo popadac w zachwyt. Definicja gieldy to-iluzja dobrobytu.Ile wart bedzie $ za 30-lat?, co zyskujemy ubezpieczajac sie na przyszlosc placac dzisiejsza cena?.

 40. Yorum yazın Kullanılabilir HTML etiketleri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 41. Date complète heure : $Jour = array(« Dimanche », « Lundi », « Mardi », « Mercredi », « Jeudi », « Vendredi », »Samedi »); $Mois = array(0, « Janvier », « Février », « Mars », « Avril », « Mai », « Juin », « Juillet », « Août », « Septembre », « Octobre », « Novembre », « Décembre »); $date = $Jour[date(“w”)]. » « .date(« d »). » « .$Mois[date(“n”)]. »”.date(« H:i »);echo $date;

 42. If you want to spin, then I agree with Nancy and Michelle – go roving. If you’d prefer yarn, you’ll need to make sure your processor doesn’t have a minimum weight requirement. Either choice would be useful and sell-able. Have fun!

 43. Hey, sorry to hear your feeling down. When your trying to figure out what to do with your life it can be overwhelming.It if’s any comfort, most people I know are still trying to figure out what they want to be when they grow up. Most people I know have kids in college!The economy is a mess, but when I graduated college in 1987 we were in a recession also. Things will work out. They always do. Just keep plugging along, and keep running. It’s good for the mind.

 44. this is really … this is really great for people starting off i wish i had seen this when i started in my schools orchestra. Now ive been playing three years, so i like to think im ok. Nice job!

 45. I'm so glad that you went and that it was such an amazing experience for you. And someone with your talent can never deny the writer within. You've got it and I'm so glad that you now FEEL it too. xo

 46. the fraction of Chinese people who score two SDs or above the median IQ score ie the super-smart fraction with IQ's in the 130 plus range, the kind who make great inventions or start up great institutions.And isnt this where we hit the limitation of IQ. Lots of Chinese hit those high IQ thresholds but where are the great inventions and institutions?

 47. DANKE für diesen Blogeintrag – EXAKT das war die Lösung unserer Probleme mit 3 TB FPs.Aktuelle Intel RST Version 10.8 laden + alles funktioniert tadellos.Perfekte Hilfe!gruß aus münchen

 48. et pour les contrôles ? trois mois sans contrôle ça va être dûr ! on va devoir les rédiger à la main , et les envoyer aux profs ? c’est bien , on pourra s’aider par messagerie instantanée et réseaux sociaux !

 49. Ogrodzenia z plastiku są nowością pośród ogrodzeń.Wprawdzie ogrodzenia syntetyczne można w kraju kupić dopiero od kilku lat to zyskały one w tej chwili wielką grupę sprzymierzeńców. Więcej przeczytasz pod tym linkiem: . Pożądane byłoby dowiedzieć się po co PCV są faktycznie tak z zapałem wybierane.

 50. Har svårt att hänga med, eftersom jag inte behärskar fonetiska skriften! Men har några kommentarer:Budapest uttalar nog de flesta svenskar med s-ljud. Har vid något enstaka tillfälle hört en reporter i teve använda något slags tje-ljud.Vitrysland kallas vid enstaka tillfällen numera för Bellarus. Undra om ens alla svenskar hänger med på den förändringen?

 51. wow, in one moment I've gone from wanting Google+ to succeed to wanting it to fail – so fewer users are signed in.SEO/IT crowd generates the buzz that gets regular users on. I suggest we close our Google+ accounts ASAP – if google see's a spike in users leaving they may (although v. unlikely) reverse this stupid decision – internet will become a worse place because of it.

 52. El problema es que muchos opinan que no es muy original la armadura ya que parece mas un traje y no un Cyborg, cosa que no lo veo asi pero meramente la gente no aprende a diferencias las imagenes de fotos vilmente tomadas en la calle a ya el asunto en accion con efectos y todo el asunto.Ejemplo, The Amazing Spider-Man

 53. I consider Dr. VDG a dear friend. When he and I were 20 year old young men we were in Austria together and we decided to start running in the mornings. For me, it was pure drudgery, for Dr. VDG it was the beginning of a life-long passion and pursuit of excellence. I’m glad that from such humble beginnings of running around the cobblestone streets of Austria in the mid-80s has resulted in your running (and finishing) the Boston Marathon. Nice job.

 54. AVOID PEG PEREGO !!! I bought a stloerlr, and many other things, like a baby car seat. the fix system, to fix the seat in the car was not available, they announced me one week, I am expecting for 3 months, I spend all my money for my child and I cannot use the seat car.I have contacted international Peg Perego by official website, 3 times!!!! I still wait an answer!!! REALLY UNSERIOUS, I am really disappointed, it is incredible how this company does not care about the customers

 55. Ta famille, tu la bâtis comme tu veux avec les valeurs que t’as envie d’avoir. N’en tiens qu’à toi (et aussi à ton/ta partenaire) de rendre le tout intéressant et pas plate.Ce que tu vois de plate chez les autres, peut-être que ça leur convient aussi. T’as pas à juger les autres comme ça. Ils font leur vie et tu feras la tienne.

 56. nowym naczelnym “Wprost”, od razu pomyÅ›laÅ‚am o Twej notce na temat zmian w prasie (wspomniaÅ‚eÅ› tam o symptomach upadku).I teraz ten tekst.PodziÄ™kujÄ™ za niego i to z dwóch powodów:- potwierdzenia przypuszczeÅ„ co do studiowania dziennikarstwa (jako matka)- potwierdzenia informacji co do noÅ›noÅ›ci tematu szkół w niewielkich spoÅ‚ecznoÅ›ciach (jako nauczyciel szkoÅ‚y z tych “na lokalnej tapecie”).Serdecznie pozdrawiam.

 57. LOVE the art vase. I think it needs to be filled up with yarn or fiber or both. You could get more of the cheap containers and make a mint melting them in the dishwasher and selling the art vases on etsy. *weg*And yay for lived-in kitchens!

 58. jocho12-2-2007 los emos me llegan al huevo (y de los grupos que citaste, tambien me llegan a la pinga mcr y panic at the disco que es la peor banda que existe, comparable al reggaeton en mi opinión)y los emos son malditos posers, su vestimenta es poco prí¡ctica (cojuda la idea de taparte un ojo con el cabello cuando naciste con dos para ver bien y no tropezarte)

 59. Witam.DziÄ™ki :)W wolnych chwilach pracujÄ™ nad oprogramowaniem i niedÅ‚ugo pojawi siÄ™ coÅ› nowego. Nieco zmieniam też elektronikÄ™. PotrzebujÄ™ trochÄ™ czasu :)DopisujÄ™ ten utwór do listy i z pewnoÅ›ciÄ… go sprawdzÄ™.Co do źle podÅ‚Ä…czonego kabelka – miaÅ‚em już okazjÄ™ zobaczyć dym, ale na szczęście nic nie uszkodziÅ‚em :PPozdrawiam.

 60. That's why I'm always a little uncertain about cutting/hemming DIY projects–I always change my mind about what looks good in the future. Years ago, I'd want it short too…but I think the length is pretty wicked now.

 61. True Linda!I just tracked an Obama File story of the Factcheck checkers…pretty funny. Photos of two people that look like they hang out in Starbucks Seattle.One is an English major,the other a PHD philosophy or some such. I mailed Kelly this coverage as well.

 62. Andrea you don’t mention which seat numbers you have but Row 15 in Section D is pretty far back and pretty safe from obstructions. Here is a view from Section D Row 15 Seats 42 which is further to the right. You can see that there is minimal obstruction of the stage. Hope this helps.

 63. I believe that I would surely go loony not having this internet internet site. It is the 1st matter I take a look at prior to going to work and the pretty last factor I carry out previous to heading off for the nighttime.

 64. disse:Hiya, I am truly cheerful I have set up this information. At present bloggers distribute only about gossip and net stuff and this is actually infuriating. A clear blog with interesting pleased, this is what I hardship. Show appreciation you for making this website, and I’ll be visiting over. Perform you solve newsletters? I Can’t attain it.

 65. Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

 66. C’est une opération (gratuit seul sur le Net) que je réalise depuis un an avec plus de 500 000 visiteurs à ce jour. Pour le papier, on me dit encore que c’est trop risqué…

 67. As far as I know Aljazeera is available in the US. So I dont agree with the statement that the US is putting pressure on India to ban Aljazeera. ” If you ask me, FOX and CNN are terrorist mouthpieces. I am serious.”Can you substantiate your claim with evidence. Dont make vague statements.“Al Jazeera does not support the terrorists of either denominations- both Muslim terrorists and the American terrorists. In today’s world, to be a good boy, you have to support the American terrorists.”who are the american terrorists?? do you mean the neocons or the american army?

 68. Vad jag har återgett i detta inlägget är när fettförbränningen är som störst. Sen att meningen som visar att det krävs mer syre är missvisande kan jag hålla med om när jag läser denna noga i efterhand. Jag tar bort den för att inte fler missförstånd skall ske, eller att lura mina läsare.

 69. Ha, I’m with Rueben. The comments section of the Chicago Trib, at least, is like an idiot convention.Then again, sounds like you got some helpful comments on your article, so that’s great! I think it’s awesome that you took the time to formulate a letter to the editor and agree with you that one bike rack means a lot more than one bike rack.

 70. ~anonymous 10:05 AM, the resolution begins at home not at the DNC. Negroes must go to school, and once there, they must study!!HRC has nothing for them,BHO has nothing for them,the mainland Chinese have nothing for them but a hard row to hoe, a hard way to go.`

 71. ”“ne partons pas dans des débats enflammés svp…”Facile à dire quand tu tends la perche pour te faire battre. ” bref, certains salaires bien trop hauts dans le privé, d’autres bien trop bas dans le public…”Alors, privatisons l’enseignement, les enseignants seront peut-être mieux payés. C’est pas trop enflammé j’espère ?

 72. Just want to say what a great blog you got here!I’ve been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

 73. This is valuable stuff.In my opinion, if all website owners and bloggers developed their content they way you have, the internet will be a lot more useful than ever before.

 74. This is my first time i visit here. I found so many helpful stuff in your website especially its discussion. From the tons of responses on your posts, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the excellent work

 75. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 76. I have to say this post was certainly informative and contains useful content for enthusiastic visitors. I will definitely bookmark this website for future reference and further viewing. cheers a bunch for sharing this with us!

 77. Woah this is just an insane amount of information, must of taken ages to compile so thanx so much for just sharing it with all of us. If your ever in any need of related information, just check out my own site!

 78. This blog post is excellent, probably because of how well the subject was developed. I like some of the comments too.

 79. Great blog here! Additionally your website rather a lot up very fast! What host are you the usage of? Can I get your associate link for your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

 80. Great post. Just a heads up – I am running Ubuntu with the beta of Firefox and the navigation of your blog is kind of broken for me.

 81. Public policy is key here, and our states need to develop some strategies – – soon.

 82. I think I will become a great follower.Just want to say your post is striking. The clarity in your post is simply striking and i can take for granted you are an expert on this subject.

 83. Spot on with this write-up, I truly believe this website requirements a lot much more consideration. I’ll probably be once more to read much much more, thanks for that info.

 84. Hey! awesome blog! I happen to be a daily visitor to your site (somewhat more like addict 😛 ) of this website. Just wanted to say I appreciate your blogs and am looking forward for more!

 85. Your thing regarding creating will be practically nothing in short supply of awesome. This informative article is incredibly useful and contains offered myself a better solution to be able to my own issues. Which can be the specific purpose MY PARTNER AND I has been doing a search online. I am advocating this informative article with a good friend. I know they are going to get the write-up since beneficial as i would. Yet again many thanks.

 86. You really make it seem so easy with your presentation but I find this
  topic to be really something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 87. What’s up everybody, here every one is sharing these experience, therefore it’s
  good to read this web site, and I used to pay a quick visit this web site every day.

 88. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
  almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed
  what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 89. Heya i am for the primary time here. I came across this
  board and I to find It really useful & it helped me out much.
  I hope to offer one thing back and help others like you aided me.

 90. Have you ever thought about writing an ebook or guest authoring on other websites?

  I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my audience would value your
  work. If you’re even remotely interested, feel free
  to send me an e mail.

 91. POSITIVE HALTUNG AN DER ELBE April: Regionalleiter Klaus Bludau lud
  die Führungskräfte knapp Elbe: In Finkenwerder wurde getagt, am neuen Standort in der Harburger Nartenstraße getafelt.
  Fünf waren, das Treffen der Firmen um Regionalleiter Wolfgang Deckart folgt im Juni.
  Dazu lud Regionalleiter Dirk Lübke nach
  Lübeck ins Hotel Atlantik ein. Egal, ob sich unsere Kunden die Website auf dem Smartphone, dem Tablet oder aufm Computer ansehen unser Auftritt wird immer laufen und
  damit positiv auffallen. Bewerber müssen sich außerdem auf der Baustelle
  verständigen können. Wir wünschen Prokurist Norbert Kalis und seinem Team weiterhin viel Erfolg.

  Sie wollen arbeiten. Ein Bewerber macht hier jetzt eine Ausbildung.

  Eine massiv gebaute Dorfschule stand auf Tuchfühlung der
  Kirche. Die stattliche Kirche mit der wunderschönen Innenausstattung,
  stand inmitten eines groß angelegten Friedhofs.

 92. Pretty component of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire actually loved account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment or even I
  success you get admission to persistently quickly.

 93. Workplace relocations, no matter how significant or how little, entail a selection of challenges.
  With the latest financial weather, several providers are looking to
  downsize or consolidate premises. This is uncomplicated in concept, but to
  make any relocation productive demands a good deal of believed
  and hard perform.

  As with most items in existence, planning is the
  key. It is truthful to say that there are situations where a wonderful total of advance see is not probable thanks to delicate problems with personnel, or confidentiality in relation to competitors.
  However, you need to start out involving the suitable contractors, departments
  and staff at the earliest feasible probability.

  If confidentiality is paramount, it is usually achievable
  to routine web page surveys and other preparation tasks out of hours.

  Acquiring time on your aspect will signify your quotations may well nicely be less costly,
  and you will have a improved assortment of contractors.

  Dealing with personal contractors for the quite a few responsibilities involved in relocating can be hard do the job and really time consuming.
  Most Facilities Managers and company owners now employ relocation specialists who
  will project take care of the go and all the other duties associated with it.
  A single wonderful benefit of this is there will be
  one point of contact amongst the consumer and the contractors.
  Any improvements to the initial approach will only have to be communicated at the time.

  Audits and site surveys must then be carried out. Audits can involve home
  furnishings, to note portions and dimensions, or any unique needs this
  sort of as safes, and network audits, to make sure enough ports and cabling.
  Internet site surveys will get into account these kinds of items as parking, building access
  and lifts. These may possibly be basic things,
  but they could outcome in problems if they keep on being unchecked.
  The website survey will also enable a possibility evaluation to be ready and guarantee
  that all the applicable wellbeing & protection specifications are in spot.

  Regardless of whether your relocation is a little inner ‘churn’ move or
  a finish relocation to yet another setting up there are many aspects
  to consider.

  Capability – Is there enough bodily house?
  Will the desks fit? Are there adequate knowledge ports and are they in the proper put?
  Is there sufficient electrical electrical power available?

  Stock – What is transferring, what is staying, what requires to be disposed?

  Packing – How many crates are necessary? Are there any distinctive demands?

  IT – decommissioning, packing, re-commissioning and testing.

  Furniture – disassembly, reassembly.

  Transportation – Accessibility, parking.

  These are but a number of, but these will be included in the greater part of situations.
  There may well of system be other issues. For
  instance, partitioning, decorating and cleaning and many others.

  The task supervisor will do the job with the consumer to ascertain all the demands and agree who
  is responsible for every single endeavor.

  A strategy statement will then be produced, detailing how each individual facet
  of the relocation will be executed and by whom. The system
  statement will also choose into consideration the threat evaluation and the wellbeing & security plan which will now
  have been accomplished.

  Prior to the move, staff members must be concerned as a lot as moderately probable.
  Not only will they then know what is envisioned from them, but
  they can also sometimes deliver to mild points
  which may have gone unnoticed. Expertise displays that owning staff purchase in at an early phase
  can aid cut time which will therefore also help you save money.
  Not only this, it also retains a very good performing romantic relationship involving all parties concerned in the relocation.

  One more fundamental team who need to be involved at the earliest attainable stage is your IT department.
  There are constantly particular jobs that only your
  IT crew can, and ought to, complete. Applying a relocation firm with
  IT knowledge implies the two sides can get the job done nicely with each other to be certain your workers
  have almost everything they require doing work for the initially day
  of perform immediately after the go.

  Your relocation enterprise ought to have a existence on internet site on the initially functioning working day soon after
  the move. There is usually some ‘fine tuning’ to do, not essentially thanks to any complications.

  The reality is that even just after days of planning, and ideal execution of
  the prepare, once all the things is in its spot an individual will choose it would be better marginally distinctive!
  Owning any individual on web-site indicates those people smaller
  changes can be remedied straight away.

  This is by no signifies an exhaustive description of the wide alternatives concerned in business relocations, but will with any luck , serve to aid everyone thrown in at the deep stop and tasked with their
  very first transfer.

 94. Subsequent on from earlier content about the Authorized Operator Plan for
  Valet Parking at Gatwick, this is an update on progress and what the plan has carried out
  to achieve its targets.

  This plan was initiated a couple of many years in the past by discussions involving Gatwick Airport and the
  Airport Valet Parking Contractors Association. Considering that 2007/08
  a appreciable number of would be business people made the decision that Airport Valet Parking was a terrific concept to make cash and essential tiny expenditure as there had been no controls or laws governing the
  field. Web web-sites sprung up out of nowhere offering valet parking with empty guarantees of security and protection. An aerial
  perspective of Gatwick and its bordering place would have been littered with broad
  figures of vehicles parked in fields and side streets.

  With no organization charges to fork out or VAT for that make
  a difference and the opportunity of fork out for every click campaigns on the lookup
  engines, these men and women considered of nothing but a rapidly buck to riches.

  Unnecessary to say it just bought out of hand and
  was undermining the sector that experienced been created up by a couple of
  superior people today who had invested a substantial
  total of dollars in great functions.

  Consumers began complaining and the world-wide-web forums, assessment centres and
  chat rooms were being inundated with the difficulties people had professional.
  It is truthful to say that this even prompted individuals to complain where by there was
  practically nothing actually to complain about but this takes
  us away from the authentic difficulty.

  In any case, a great deal has took place in the last pair of many years culminating in the introduction of the Approved Operator Scheme for Meet and Greet Operators
  (MGO’s). Briefly, this has been developed with the co-procedure of

  Gatwick Airport Ltd
  West Sussex Trading Specifications
  British Parking Association (ParkMark)
  County Councils
  Airport Valet Parking Contractors Association
  Gatwick Law enforcement

  So what has all this performed for the client? Has it assisted to protect
  the consumer from undesirable techniques and delivered a improved, more
  efficient support.

  Nicely, eight valet parking operators at Gatwick managed to obtain approved status by reaching the prerequisites of the
  bodies stated previously mentioned. These requirements
  incorporated

  Net websites that had been truthful and did not mislead the public.

  Publication of Organization Registration Variety, VAT and Registered Address.

  Setting up authorization on all web-sites.
  Safe storage, safe and efficient operational techniques that reflect an outstanding deterrent of
  criminal offense.
  In a position to supply an productive assistance to fulfill the demands and not to deliver the field into disrepute.

  Proper dispute or grievance procedures.
  Audited monetary accounts.
  And quite a few other people…

  As an approved operator you were being permitted
  to remain using the terminal forecourts.

  So what of the some others?.. I indicate what has occurred to all the other operators that were being not able to
  attain the Authorized Status?

  Well, they are nevertheless there. They are not able to settle on the terminal forecourts and must do their transactions in the multi-storey vehicle parks.
  In get to use the multi-storey automobile parks they need to acquire what are named proximity cards
  and these are preloaded with dollars. This has rarely enhanced
  the exchange with the Customer and remaining a ton of them bewildered and perplexed.
  Owning explained that, a person or two of them have risen to the challenge,
  received their residence in purchase and deliver an powerful, reasonably priced if not best high-quality service.

  Un-approved operators do not have any institutions wanting at them to guarantee their operations meet a large common. They
  are self controlled and we are all aware of points
  that go mistaken with self regulation. Choose the Metropolis
  of London as an illustration.

  By contrast, the accepted operators are all inspected every single 12
  months by the different bodies shown over. The servicing and repairs of these
  functions to a higher typical calendar year on 12 months is costly and
  time consuming and only go to generate a hard platform from which to contend with the affordability of valet parking at Gatwick.

  So the following time you select a valet parking business at Gatwick
  and you want the peace and knowledge of figuring out your financial investment is
  safe and sound and safe, it will not consider a rocket scientist to persuade you which 1.

  Valet Parking is a excellent way to park your automobile at Gatwick Airport.
  Its handy, headache free and most of all it saves your precious
  time. If you haven’t tried out it in advance of it truly is a need to.
  Set your home in the belief of corporations that have been geared up to put a good deal of
  their revenue into on the lookout immediately after
  it – properly.

 95. This design is wicked! You definitely know
  how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
  own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

 96. Heya i am for the primary time here. I found this
  board and I find It really helpful & it helped me out a lot.

  I am hoping to give one thing back and help others like you helped me.

Reacties zijn gesloten.