Uitzieken, langzaamaan vooruit.

Diagnose.

Gisteren voor de tweede maal achter elkaar mijn verjaardag in het Umcu doorgebracht. Kwestie van jammer dan, ben veel te blij dat ik hem nog kan vieren na alles wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt. Het goede nieuws was natuurlijk dat mijn beenmerg in orde is. Uit de kweken van woensdag blijkt dat ik het griepvirus heb. Niet te geloven! Gewoon griep. Nou, dan word je wel met je neus op de feiten gedrukt met die zwakke weerstand. Zo ziek door griep, onvoorstelbaar. Heb 4 liter vocht gekregen, 2 soorten antibiotica en tamiflu. Daardoor is mijn nierfunctie sterk verbeterd en is het vochtinfuus vandaag gestopt! Wel blijf ik de tamiflu en antibiotica krijgen. Conclusie is dus dat ik aan het opknappen ben, maar o, wat kwam ik van ver. Eerlijk gezegd wel van geschrokken. Volgens de hematoloog horen dit soort hobbels altijd bij een stamceltransplantatie. Heb nog geluk dat dit de 1e keer is nadat ik eind juli naar huis kwam, dat ik moest worden opgenomen. Heb hier behoorlijk wat mede patiënten leren kennen en het merendeel is al heel heel vaak voor meerdere dagen/weken opgenomen. Nu ben ik nog erg vermoeid, maar dat was ik al weken. Ik hoop zo dat dit virus al weken sluimert en dat ik me straks weer fitter voel. Moet nu wel zelf veel drinken (was uitgedroogd) omdat het infuus alleen nog is voor de antibiotica. Was trouwens wel een gek gezicht gisteren. Met een pomp via het infuus liters vocht naar binnen, en via het urinaal (zodat ze de hoeveelheid kunnen meten) er weer uit. Soort urinefabriek hahahaha.
Ik lig hier nog wel even want we nemen geen enkel risico. Dat ik zwak ben, is wel duidelijk geworden. Heb erg zware hoest, maar daar krijg ik straks codeine voor.
Dank jullie allemaal voor de hartverwarmende steun en reacties op mijn opname en voor 
mijn verjaardag. 
Gaat weer goed komen!