Dag 5/6 – Thuis

Op verzoek van Dolf zorg ik, Marjolein, voorlopig voor zijn blog.

Het gaat, naar omstandigheden, heel goed.

Dolf is gisteren en vandaag toch wel een aantal uren beneden geweest, eventjes op de bank, paar uur op het bed in de kamer.  Zelfs heeft hij een half uurtje in het zonnetje gezeten!

Ook heeft hij 1 x aan tafel meegegeten. Het eten gaat op het moment boven verwachting: Dolf is niet meer misselijk en kan veel voedsel weer verdragen. Gisteren kwam een vriend een chocoladetaart brengen, die er goed ingaat!  Zijn gewicht gaat langzaam maar zeker weer omhoog. (71 kilo!!).

De trap omhoog is een zware opgave, maar lukt wel. Spierkracht raak je snel kwijt in zo’n ziekteperiode.
 
Vandaag is de huisarts op huisbezoek geweest. De afgelopen periode en de nabije toekomst doorgesproken. Het is belangrijk, dat ook bij de huisarts bekend is, wat er allemaal nog staat te gebeuren.

Grootste probleem momenteel is de slopende vermoeidheid, veroorzaakt door de myelo fybrose en alles wat je verder nog bedenken kunt (chemo/ziekteperiode/geleverde strijd tegen bact/schimmel etc. etc.)

2 gedachten over “Dag 5/6 – Thuis

  1. A: The series should be, “Its Because of Jesus that Pete does not go Chuck Norris on &#01r8;Pasto2„ Fred Phelps of Westboro Baptist Church” – Its kind of a long title, but I am sure you can work it in Q: What is the best Christmas Gift you ever received?

Reacties zijn gesloten.