Een nieuw jaar!

En dan hebben we met zijn allen zomaar een heel nieuw jaar kado gekregen! Nog steeds volgen veel lezers dit blog, en vandaar dat ik mede namens Marjolein gelijk van de gelegenheid gebruik maak om iedereen een gelukkig nieuwjaar toe te wensen met veel plezier, succes en natuurlijk (!) een goede gezondheid.

De feestdagen hebben we gezellig doorgebracht met familie. Eten, drinken en het allerbelangrijkste, veel gezelligheid.

De laatste tijd krijg ik meer last van mijn maag. Waarschijnlijk omdat mijn vergrote milt drukt op mijn maag. In ieder geval gaat het de laatste dagen minder. Minder energie, misselijk, af en toe een vage rode uitslag op de huid van armen en benen. Op oudejaarsavond maar weer wat maagtabletten genomen en een emmer naast het bed gezet. Moest wel even op bed gaan liggen in de aanloop naar 2013.

We zijn best verontrust en alert als ik me beroerd voel. In februari 2012 begon de bacterie aanval ook met beroerd voelen, uitslag/op allergie lijkende verschijnselen. Juist nu  realiseer ik me weer dat het de afgelopen maanden best redelijk is gegaan. Ach, laten we maar hopen dat ik me straks weer wat beter voel.

Twee januari gelijk de mogelijkheid gehad om de huisarts een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ben er toch maar even langs gegaan omdat ik me al langer niet lekker voel en al 2 dagen rode vlekken en bultjes heb. Blijkt netelroos te zijn dat gelukkig nu al een stuk minder is met de pillen tegen allergie.

Binnenkort een afscheidsreceptie van mijn werk (en dus ook van mijn werkzame leven!). Leuk om dan veel mensen weer te ontmoeten waar ik mee gewerkt heb, en die ik al geruime tijd niet meer heb gezien. De regio Leiden is een hele goede regio voor de zorg omdat daar de bestuurders visie hebben en verantwoording durven te nemen. Al jaren geleden hebben zij voorzien dat de eilandjes in de zorg moeten verdwijnen en dat, ondanks toenemende concurrentie, de zorg bestaat uit een keten van professionals die met elkaar moeten samenwerken. Die visie en investering gaan zich echt uitbetalen in kwalitatief betere en efficiëntere zorg. Ben best trots dat ik daar mijn steentje aan heb mogen bijdragen. En dan heb ik het nog niet gehad over alle gemotiveerde medewerkers die dat allemaal waar maken. Met hart en ziel.

398 gedachten over “Een nieuw jaar!

 1. Hoi Dolf,

  Heel veel sterkte en gezondheid voor zover mogelijk in 2013.
  Erg leuk om je tijdens de Linschotenloop even te spreken. Indrukwekkend hoe je met alles omgaat.
  Dat maakt mijn spierpijn na de wedstrijd een stuk minder belangrijk
  Groet,
  Hans

 2. Hallo Markus, der E5 führt nahezu komplett über markierte Pfade. Felsige Abschnitte sind selten. Am besten sind bequeme Wanderschuhe, da die Etappen recht lang sind. Ohne deine Meindl zu kennen, würde ich die Hiking Schuhe nehmen… wenn die Sohle fest genug ist. Optimal sind vermutlich beide nicht. Für die beste Wahl halte ich knöchelhohe Bergstiefel der Kategorie B/C. Einen Tipp habe ich bei &#2u20;A2srüstung≵.

Reacties zijn gesloten.