Chronisch ziek!

Terug geweest bij “mijn eigen” hematoloog. Weer vooraf bloed geprikt en de waarden blijven inderdaad nog steeds behoorlijk stabiel. (Hb is weer iets gezakt (6.3),de witte bloedlichaampjes zijn iets gestegen (2.7) en de plaatjes (128) iets gezakt). Zo raar. Dit hoort helemaal niet bij myelofibrose en de artsen denken echt dat het komt door de bacterie aanval van februari!

Het is definitief. We stellen de stamceltransplantatie uit!

De argumentatie hiervoor staat uitgebreid beschreven in het vorige bericht (van 1 september). Ben er echt wel blij mee, maar de consequenties van dit besluit zijn ook zo groot.

Het begint al direct tijdens het gesprek in de spreekkamer met het “vrijgeven” van de donor. Meer dan een half jaar heb ik daar “een optie” op gehad. Daarna wordt er, weer direct tijdens het spreekuur, een brief geformuleerd voor mijn huisarts en mijzelf, waarin de hele medische situatie inclusief laatste bloedwaarden, wordt beschreven. Deze brief is straks ook nodig voor de bedrijfsarts en het UWV. In deze brief staat het klip en klaar “mijnheer wordt niet beter, en in de toekomst moet ook nog rekening worden gehouden met een stamceltransplantatie”. We wisten het wel, maar het is wel hard.

TOEKOMST
Heb me nooit druk gemaakt over de toekomst, maar nu zou ik toch graag even een periode vooruit kijken. Blijven mijn bloedwaarden zo? Worden ze slechter? Zoja hoe snel? Stamcel? Zoja wanneer? Moet ik, nu nog een aantal zaken van mijn “things to do in life lijstje” gaan realiseren voor het te laat is? En wat ga ik met mijn tijd doen als ik niet kan werken? Moet in ieder geval een uitdaging zoeken waarvoor ik de goede dagen kan gebruiken. De slechte kom ik nu al niet meer van de bank….
Hoe blijf ik in conditie? De conditie die ik de afgelopen tijd heb opgebouwd moet ik wel zien te houden, mocht er een stamceltransplantatie aankomen.

Waarschijnlijk is het menigeen overkomen. Vorige week mijn pincode 3 maal fout ingetoetst. Normaal denk je dat is dan jammer, nu vraag ik me af of het door concentratieverlies komt. Zo heb ik nog wel een paar voorbeelden….

FEESTJE
Vorige week een etentje gehad met mijn collega’s van andere regio’s en landelijk coördinatoren. Een aantal zijn hier thuis al op visite geweest, maar de meesten had ik al een jaar niet meer gezien. Was erg gezellig, maar o, wat zou ik graag weer in de zorg en ICT aan de gang gaan. Ik wil wel, maar het kan/gaat gewoon niet.

UWV
Vandaag de brief van de bedrijfsarts gekregen. Alle papieren heb ik net bij elkaar gezocht en morgen dan maar een aanvraag naar het UWV uit doen. Ik word niet meer beter! Wat is dat erg, maar het is niet anders. Ik ben er nog en dat hadden we in februari zeker niet verwacht. Dat relativeert natuurlijk wel lekker gemakkelijk.

ONDERZOEK
Vele artsen en onderzoekers in binnen-/ en buitenland zoeken naar een oplossing voor deze rotziekte (zusje van leukemie/bloedkanker). Nu mijn bloedwaarden stabiel blijven loop ik wel steeds rond met in gedachten dat er iets bijzonders met me is gebeurd, en dat er misschien een (deel)oplossing is te halen uit mijn casus. Heb vorige week via de MPN vereniging in de VS contact gezocht met een arts/onderzoeker daar om de gebeurtenissen onder de aandacht te brengen. Heb mijn eigen hematoloog aangeboden om “mijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap”.
Maar wel bij leven natuurlijk! Onderzoek me maar, mogelijk vinden we een (deel) oplossing.

ZEILEN
Dit weekeinde even alles vergeten door lekker te zeilen met mijn dochter, vrienden en mijn tennisteam. Mogelijk het laatste weekeinde dat dit kon, de herfst is begonnen.

Electronisch Patiënten Dossier (EPD)
Nog even een klein stukje over het raakvlak met mijn (vroegere) werk.
Het ziekenhuis gebruikt het EPD volgens mij best goed. De artsen, maar ook verpleegkundigen, noteren voor zover ik het kan zien, alles direct in het systeem. Dat bleek in ieder geval wel toen de plastisch chirurg ook op de hoogte was van een telefonisch overleg tussen mij en een wondverpleegkundige. Was keurig verslag van gedaan. Ook de ordercommunicatie tussen hematologie en lab, maar ook poli en radiologie gaat volledig digitaal. Leuk om te zien dat een product (Chipsoft-EZis) dat onder mijn verantwoording als ICT-manager in een ziekenhuis precies 11 jaar geleden als eerste is geïmplementeerd, zo is uitgegroeid. Ongetwijfeld zijn er nog vele wensen, maar intern is bij dit ziekenhuis toch een slag geslagen. Nu de regionale en landelijke communicatie nog! Tja, ik heb mijn bijdrage geleverd om kwaliteit en efficiency in de zorg te verbeteren door de inzet van ICT.
Zoals het er nu naar uit ziet zal ik voortaan een patiënt in de systemen zijn in plaats van een verbeteraar van de zorgprocessen.
Jammer, maar that’s life. Niemand iets te verwijten, het loopt zoals het loopt.

BLOG VERVOLG
Naar verwachting blijft de situatie de komende maanden stabiel. Ik zal dan ook niet zo vaak meer op het blog schrijven als voorheen. Natuurlijk blijft het on-line en zullen we wat van ons laten horen als er wat te melden is.
DANK
Iedereen (natuurlijk te beginnen met mijn gezin) heel hartelijk dank voor alle steun! Het is fijn om te weten dat er zoveel mensen met ons meeleven.

489 gedachten over “Chronisch ziek!

 1. Tjee… heen en weer slingerend tussen een 'gelukkig hoef je nog niet aan zo'n ingrijpende behandeling te beginnen" en het "shit chronisch ziek, wat nu verder?!" en de "dit is eigenlijk niks voor Dolf, niks doen" lees ik je update.
  Gemengde gevoelens, net als jullie ongetwijfeld. Wel mooi om te lezen hoe trots je ook nog bent op je werk, dat EPD bv… en het meewerken aan een (deel)succes(je) van jouw ziekteverloop. Weet je Dolf, ik voel me bevoorrecht; Bevoorrecht dat ik je ken en van enige nabijheid merk hoe sterk, dapper en nuchter je kunt zijn over je toch uitzichtloze situatie van nu en wie weet hoe lang… Ik hoop vanuit de punten van mijn tenen dat er "iets" komt waardoor die 70% kans nog veel groter wordt en dat er een moment komt dat de artsen zeggen dat ze je kunnen genezen middels de stamceltherapie of wat dan ook. Misschien niet heel reeel op dit moment, maar ik wens het jullie van ganzer harte!!
  Ik blijf je blog volgen en hoop jou en/of marjolein zo af en toe te spreken, dan houden we elkaar op de hoogte van alle wederwaardigheden.
  En nog als reactie op je eigen dillema of je nu moet gaan voor alles wat je nog ooit had willen doen; probeer het gewoon vast wat te doen, dan kun je in ieder geval iedere keer weer terugkijken en nagenieten. Dat heb je dan vast in de pocket! En nu heb je misschien er nog meer energie voor dan later?! Veel wijsheid en geduld gewenst!!
  Liefs Ingeborg

 2. пишет:Можно еще статистику ЛИру юзать, но это занимает довольно много времени и сил. Как автоматизировать этот процесс, чтобы парсить запросы определенных сайтов я пока не знаю. Базы Пастухова, вроде, именно с ЛИрушки напарсены, насколько я знаю, или не так?VA:F [1.9.21_1169]Рейтинг: 0 (оценок: 0)

 3. Martina que susto con lo del vómito ¡también me ha pasado y cuando era muy pequeñita! La verdad es que te espantas horrible. En cuanto a la caja de cartón jejejeje me imagino tu cara. Un besote desmadroso

 4. There have been a few interesting points with time in the following paragraphsconversely I don’t know if these center to heart.There’s some validity on that the other hand I most certainly will take holdopinion until I look into it further. Great post ,thanks and then we want more! Put into FeedBurner likewise

 5. I was in college when the intoxication of car free life took hold of me. I would suddenly realize how many miles I had covered that day, just in the course of normal activities and feel amazing energy. It wasn't some revolutionary political statement or grim resolve. It just felt really great. If I biked I had a certain set of challenges to meet, but if I had driven I would have to meet the challenges of traffic and parking, fuel and upkeep. Everything has its price and provides its rewards.

 6. Graziano11/01/2010E’ vero che, in Italia, ogni giorno, si faranno almeno qualche decina di convegni e convegnetti che interessano solo a chi li organizza ma io, Annamaria, ad un “altro convegno” sulla semplicità (e tutto ciò che ruota intorno), magari low profile, magari in modo un po’ creativo, magari pensandoci con calma… ci penserei.

 7. I should probably add that crime fiction is the most important kind of fiction out there simply because it speaks to the greatest number of readers.If anyone doubts that, do the math. So James Patterson,Tom Clancy,John Grisham and Janet Evanovich are the crime authors the greatest number of readers looks up to in order to understand the thruths about our dark age?Now I understand what’s wrong with the world!

 8. My neighbor and I had been just debating this specific topic, he’s usually searching for to prove me incorrect. Your view on that is great and precisely how I actually feel. I just now mailed him this website online to indicate him your personal view. After looking over your website I e-book marked and will likely be coming back to read your new posts!

 9. Si eu am vrut sa fur soarele! Acum 4 ani am fost in Turcia in luna august. Temperatura: 52 grade Celsius. Eu? Doar ulei. Am stat in soarele acela puternic pana cand mi s-a iritat decolteul si simteam ca iau foc! De atunci folosesc SPF 35 la fiecare expunere si din 30 in 30 minute ma dau cu crema. A! Si nu stau in soare la ore de varf. Iar sezlongul meu vine la pachet cu umbreluta! 😀

 10. Judson17 December 2011HI, I would like to attend some of the concerts listed, Mumbai and Pune. How and where may I purchase tickets? Auditorium websites do not have show listed, and as I am travelling internationally, I would like to have tickets before I leave the country!. Any help or suggestions are greatly appreciated.

 11. Ma che c’azzecca dico io? Ma se al posto del crocifisso cadeva una tegola ti cambiava qualcosa? Ma mi fai ridere. Ci sono migliaia di incidenti al giorno per migliaia di motivi diversi, forse ti domandi per ognuno di essi qual’era il messaggio di Dio? Ma nemmeno per l’anticamera del cervello ti passa.

 12. / This came up as a retweet from Fuckyeahhackney on Twitter so checked it out.I’m a City Newspaper student and as it falls in my patch thought I’d go and check it out, our great City minds must think alike! Went down on Sunday, anyway and thought it had a really great vibe.Just writing something up about it now…

 13. Barry Soetoro enters Occidental College but after the summer break he shows up at Columbia University as "Barack Obama"? You just can't make up a name and start using it without going to court to LEGALLY change your name. No record exists showing Obama legally filed for a change of name.

 14. Daryl was such a good friend. I met him fremashn year at CLMI. He will always be remembered, in my thoughts any prayers.“Love is stronger than death even though it can’t stop death from happening, but no matter how hard death tries it can’t separate people from love. It can’t take away our memories either. In the end, life is stronger than death.”

 15. Thanks for the marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you’re a great author.I will make sure to bookmark your blog and may come back someday. I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice day!

 16. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

 17. Oh wow! I didn't know you were doing this givewaway! Of course I'd love one of these! A while ago I actually found some handprints of Frejas. I forgot the our nurse had taken her hand prints just after she passed away. The ink the nurse used is pink, so I don't know if the prints would work for engraving… but I would love to try and have her handprints engraved on a piece of jewelry because they are so precious to me!

 18. I'm normally not the biggest fan of black and white rugs, but those rugs (and rooms) are definitely how to do it!I also love her blouse. I have the same one from J. Crew 😉

 19. And I thought the Green Party was a mess!!! They’re out of ideas and they’re stuck trying to take down a President, who a present, doesn’t have any weak spots they can really stick him on.Field, I don’t think the GOP would take your suggestion — as abandoning the Southern strategy for a radically ‘progressive’ approach of supporting something other than war and tax cuts might make the average Republic hemorrhage from the eyes and ears.

 20. 1969 doğumluyum ben 1997_2007 yılında 10 sene şirket ortağı idim bağkur kydım yo ben 2007 şirketten ayrıldım 2007 yılında trım bağkıruna geçtim ben şirkette ortak olduğum 10 seneyi tarım bağkuruma geçirmek istiyorum bunu yapa bilirmiyim ve nezaman emekliolurum bana yardımcı olurmusunuz

 21. Whаt's up Dear, are you in fact visiting this site on a regular basis, if so then you will absolutely obtain fastidious knowledge.Here is my blog: Have a look at my web page –

 22. Woman of Alien…Perfect get the job done you’ve finished, this website is de facto awesome with superb details. Time is God’s means of keeping everything from happening at once….

 23. Ouais, pas vu les news à propos de Nadal: y'a du neuf?Sinon, Dolgo-Waw, un sacré ennui. Il arrive pas à mettre 2 balles de suite dans le terrain, le Dolgo, c'est dingue.La 2ème semaine s'annonce chaude!A+

 24. Nagyon jól hangzik! Igazad van a zeller szegény előítélettel küzd! Van egy kiváló zeller saláta receptem. Ha megmondom elére a fogyasztóknak, hogy zeller saláta, akkor lehet, hogy nem is szednek belÅ‘le, ha fantázia nevet adok neki, akkor elfogy! :))) Ezt a “zöldséglevest” is ki fogom próbálni! Köszi: Bora

 25. è un ragazzooo!!!!direbbe Jachetti……Fa politica da quando è nato e ancora non ha imparato……..Ma dove vuole andare????Ma quale volpe….. le volpi furbe come lui muoino di fame loro e la prole!!!Todi ha bisogno di ben altro!!!

 26. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 27. Good web site! I beyond doubt darling how it is painless taking place my eyes and the data are satisfactorily in print. I am wondering how I might live notified whenever a pristine post has been finished. I’ve subscribed to your RSS which essential do the trick! Comprise a careful day!

 28. You have grown so much as a writer as you have written this romance. I enjoy seeing you grow and change. I’d love to help you edit your manuscript, and hope you eventually decide to flesh it out and submit it for publication.Jan a récemment posté..

 29. I not to mention my buddies appeared to be reading through the best secrets found on your web site while all of a sudden got a terrible suspicion I had not thanked the site owner for those secrets. Most of the men became so joyful to see all of them and have now certainly been having fun with them. I appreciate you for genuinely very considerate and also for picking out this kind of helpful information millions of individuals are really desirous to be informed on. Our own honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

 30. Only Terry, Bridge, and Ballack are out for Sunday. The other injuries seem to be 50-50, which is good news, I suppose. I want to see Alex play in Blue!! It’s in the blood!Reply

 31. Nice video, Join Neobux community and increase your earnings! Write ” Alecs93 ” in the referal case so I can HELP you whenever u needRemember! Write Alecs93 in the referal case when you create your account!

 32. Oh i totally love this lady! I my self is a pink and white head( has been for more than 6 years now), and this woman inspires me to keep doing the pink thing forever! Wow, to be a rainbowhead! What a dream! Thanks for for a nice blog, i visit you here all the time!

 33. Great advice, Charlotte! I really wish I had known those first two tips (stay in nightgown and use paper goods). Oh, well.It turned out great this time that my eighth baby was born at the beginning of June. We stopped school a week before and will start again next week. So, I’ve had 11 weeks of wonderful focus and bonding before I’m back to it with homeschooling!–Gena at ichoosejoy.org

 34. Do you have a love for fashion? If that love includes designing your own clothes or fashion accessories, like handbags, have you ever thought about making a living as a fashion designer?

 35. Nice post. I was checking constantly this weblog and I am impressed! Extremely helpful information specially the final part I handle such info a lot. I used to be seeking this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

 36. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for inexperienced blog writers? I’d definitely appreciate it.

 37. Вот блядь, ждал этот альбом больше года, но как услышал Голд, так сильно занервничал. Видать не зря…

 38. Voisko tämän nyt lähettää varmuuen vuoksi suoraan konttorille ja julkaista vielä Kalevassa!!!!!!Yritin ite miettiä miten tuon pääkirjoituksen älyttömyyden (taitamattomuuden, ja sen, miten se pajastaa, että vieläkään, ei vieläkään ole ymmärretty!!!) sais rautalangasta väännettyä ihmisille. Että mitä se ihan käytännössä voi tarkoittaa esim. uhrille. Mainemainemaine. Mediamediamedia. Vaino.

 39. I experimented with taking a look at your site in my new iphone 4 and the layout does not seem to be right. Might want to check it out on WAP as well as it seems most cell phone layouts are not really working with your site.

 40. Oii meninas!! Adoreii, linda a maquiagem… alguém tem algum lugar bacana de curso de automaquiagem aqui em Curitiba?? Já fiz no Boticário, mas não gostei muito… Se alguém souber para me indicar, agradeço!! Beijos.

 41. sep14 YO CREO QUE YA BASTA CON ESTO NO SACAREMOS NADA CON HACERNOS LOS CHORITOS SI AL FINAL SALDREMOS PERDIENDO IGUAL, MEJOR SERA QUE TRABAJEMOS Y ACEPTEMOS ESTA OFERTA O QUIEREN MAS DESCUENTOS??????????

 42. “couldn’t be built”. He showed us a ’67 Dart with a 383 sitting in the engine compartment. Wow!! Awesome!! Quite interesting!! Stunning restored car listed here…but what’s with that “pistol grip” shifter?? When i graduated from college I bought a brand new 1970 Road Runner with 4 speed “pistol grip” shifter. Ick. Gimme a good ol’ round white ball anytime.

 43. Hello the video sharing is the best i can share my videos with every body ,and now i can see all the videos i want in no time is great good work ,also for a better life you have to and relax cause this will help you a lot .

 44. Meine letzten Abrechnungszeiträume waren 01.06.2009-31.05.2010 und 01.06.2010 – 31.05.2011 für den nachfolgenden Zeitraum wurde schon Abgelesen. Neue Verwaltung die jetzt den Zeitraum vom 01.01. – 31.12. 2012 geändert hat. Ist das oky?? Habe letztes Jahr 207,00€ zurückbekommen und erwarte auch jetzt eine Rückzahlung. Danke für Ihre Info.

 45. With 3 of us, that 3 Bowl U-shape Cat Diner would be just perfect for feeding time. I also like the SturdiBagâ„¢ Large Divided. Then Mom will stop using my little red tent to take the squirts to the v-e-t!

 46. The great thing about Clinton was that for the few minutes you had his attention, he made you feel like the only person worth talking to. None of the normal looking over your shoulder for someone more important to talk to crap many politicians give. Its one of the main reasons he remains SO popular with the party faithful.

 47. Happy Thanksgiving John! I’m Thankful I got to read your Thanksgiving blog again. It reminds me of the fun we had on TV.com. I won’t be shopping today or tomorrow.I Hope you & yours enjoy a Wonderful day!(((((Hugs)))))

 48. jayniemoon – I love seeing Jed's photos. Also…is he hire-able for videographing? Is that even a word? His videos are so touching.Veeda – what a pleasure to get to know you! You are beautiful, as is your work, I've really liked reading your blog. I hope we can dine again together soon!

 49. biglostfan -i dont want to seem like an a-hole but thats just the dumbest thing ever. if jacob is a dog i will be so thoroughly pissed off. nothing against you but thats just a stupid idea if the writers went that way. im actually getting annoyed just thinking of it.the previews def showed kate, sawyer and juliette back on the island so that whole scene with them in the sub def sucked. it only sets up sawyer and kate getting together when juliette gets killed!!!

 50. Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

 51.   Rune K MIfølge websiden til Gaupekollen Opp er det 10 pÃ¥meldte. FÃ¥r hÃ¥pe det kommer noen fler!! Tror desverre at jeg mÃ¥ stÃ¥ over. NÃ¥ har jeg alt løpt det motbakkeløpet igÃ¥r, og jeg gÃ¥r for pers i SRM til onsdag, sÃ¥ all fornuft tilsier at jeg burde ta det med ro pÃ¥ tirsdagen.

 52. Tez powinienem coś dodać w temacie, gdyż watek poruszany przez Nnke nabrał klarowności i dotyczy palących problemów. Przez jakiś jeszcze czas, zajęty jestem praca twórczą, dzięki której staram się zrozumieć ważne zjawiska mentalne. Nie chce wyciągać teraz starych wspomnień, ozywających cały mój niefizyczny bagaż doświadczeń. Gdy przerobie moje zagadnienia, dołożę co nieco i uzupełnię ostatnie wpisy Nnki, zwłaszcza te, dotyczące niefizycznych wymiarów i życia w harmonii.

 53. Há apenas uma explicação única para este fenómeno. Trata-se de dupla personalidade – de dia é Joseph Lemos, de noite é um sakana!!! ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah Cuidado pessoal, ele vem aí com a sua nave voadora!!! Tenha medo, muito medo… ah ah ah

 54. I was very glad to locate this site on bing.I wished to say thanks to you with regard to this good article!! I definitelyliked every little bit of it and I’ve you bookmarked to look into new stuff you post.

 55. I think this is an excellent article that covers pretty much everything I and others have been debating for a long time. It makes perfect sense and goes a long way to helping to close the rift dividing our country on this issue. Well we like to think so anyway, sadly too many people still have their heads in the clouds and full of denial.I’m definately going to reblog this and send the message as far as I can.Well done Ross!

 56. Une séance photo inoubliable, avec une photographe simplement extraordinaire, tant professionnellement que humainement.Une bien jolie rencontre comme elles se font rares de nos jours..Merci Stéphanie et à très bientôt !

 57. Howdy are using WordPress for your site podium? I’m new at all to the website world yet I’m looking to get started as well as create my own, personal. Do you will need any html coding expertise to produce your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 58. So much to relate on this post, tea is the only drink that you may have during this time and your restrictions seems to be very strict like absolutely no soda and even sweets are then prohibited in order to stay healthy and avoid having urinary tract infection which is normally present on your pregnancy period. So tea absolutely gives solution to you and your baby’s health.

 59. “I can’t say how much fun it was being curled up with a quilt, the cats, a hot cup of coffee, and Ulysses, looking up now and then out my front picture window and seeing the snow falling. Life is good” — I love this……….Life IS good thanks for sharing Stefanie!

 60. Thanks for your handy post. In recent times, I have been able to understand that the actual symptoms of mesothelioma are caused by the actual build up of fluid regarding the lining of the lung and the chest cavity. The sickness may start inside the chest spot and propagate to other areas of the body. Other symptoms of pleural mesothelioma include fat reduction, severe deep breathing trouble, throwing up, difficulty eating, and puffiness of the face and neck areas. It must be noted that some people having the disease do not experience almost any serious indicators at all.

 61. that, let me say to you exactly what did deliver the results. Your writing can be extremely engaging and this is probably the reason why I am taking the effort in order to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Second, whilst I can see the jumps in logic you make, I am not necessarily sure of just how you seem to unite the ideas that help to make the actual final result. For right now I shall yield to your point however hope in the future you actually connect the dots much better.

 62. Les quelques avis catégoriques sont très expéditifs ! La difficulté est quand même enfin au rdv pour les missions spatiales et même si les décors sont les mêmes, les parcours sont différents. De plus c’est quand même 6 d’un coup !Par contre, je suis d’accord, où est passé cette mission prévue dans une station spatiale depuis des mois ?

 63. より:I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Studying this info So i’m glad to convey that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I so much unquestionably will make sure to do not put out of your mind this web site and give it a glance regularly.

 64. Thank you for the replys.Quote taken from the post of David Allan above.“in Mr Waya’s case the prosecution’s case was almost certainly put on the basis that Mr Waya obtained the money transfer by deception for the vendors of the flat”Would it be different if Mr Waya had been charged with obtaining a money transfer for himself – omitting the another?

 65. The action movies of today sucks because the target audience nowadays is 12 year old kids. The PG-13 rating has wussified action movies. The action movies of today isn’t dark, gory, and badass anymore. Action films today are computer generated crap that catered to the Twilight crowd now.

 66. those leggings are amazing!!! the COLOR! i consider them pants too and no one can tell me otherwise. I'm dying over the second pair right now, you have no idea! I have a pair that's almost identical from the 80's. I got them new and they have basically fallen apart, I've had do glue the soles back on a few times. They are my favorite and of course these would be out of pocket book reach…:(

 67. What is awesome content! This genuinely pays to, thought-provoking particulars with enchanting viewpoints and content. I’m very impressed cooperatively with every man or women aged prolonged extended collectively as well as your constructing and prefer to get back to locate numerous even extra composed composed articles content articles or blog posts composed composed composed articles content composed articles content posts composed by you. We appreciate you sharing this.

 68. Pingback: Adam's Extension
 69. Pingback: Plastering
 70. Pingback: Flora Findley
 71. Pingback: Self Divorce
 72. Pingback: free chat
 73. Pingback: buy redmi phones
 74. Pingback: female vibrators
 75. Pingback: anal sex
 76. Pingback: butt plug review
 77. Pingback: cisco asr router
 78. Pingback: pure kona
 79. Pingback: air jordan
 80. Pingback: Luxe Vibrator
 81. Pingback: Spank vibrator
 82. Pingback: Water Based Lube
 83. Pingback: Wholesale Eliquid
 84. Pingback: 24 hr towing
 85. Pingback: Consultant
 86. Pingback: sex sofa furniture
 87. Pingback: CP-9951-CL-K9
 88. Pingback: sex toy shop
 89. Pingback: fleshlight butt
 90. Pingback: CCTV & SECURITY
 91. Pingback: Webcam model jobs
 92. Pingback: transport
 93. Pingback: Calgary SEO
 94. Pingback: andrika
 95. Pingback: Nipple Clamps
 96. Pingback: cal exotic
 97. Pingback: mens watches
 98. Pingback: coffee for kona
 99. Pingback: trailer for truck
 100. Pingback: used truck body
 101. Pingback: coffee beans
 102. Pingback: try these out
 103. Pingback: hawaii kona coffee
 104. Pingback: Sex Toys for Women
 105. After exploring a number of the blog articles on your web site, I seriously like your technique of blogging. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please check out my web site too and tell me what you think.

 106. Pingback: web hosting site
 107. Pingback: workfromhomejobs
 108. Pingback: Waste-Equip
 109. When I originally commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Kudos!

 110. Pingback: luxury sex toy
 111. Pingback: sex toys for men
 112. Pingback: cursos estética
 113. Pingback: delfi
 114. Pingback: slots free
 115. Pingback: her latest blog
 116. Pingback: webcam models
 117. Pingback: clit sex toys
 118. Pingback: Wand Sex Toy
 119. Pingback: bitcoin faucet
 120. Pingback: free online dating
 121. Having read this I thought it was rather informative. I appreciate you spending some time and energy to put this information together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 122. Pingback: Webcam model
 123. The next time I read a blog, I hope that it doesn’t disappoint me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read, however I truly thought you would probably have something useful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something that you can fix if you weren’t too busy searching for attention.

 124. Pingback: butt plug
 125. Pingback: 이문희 감독
 126. Pingback: tiles transfers
 127. Pingback: tiles transfers
 128. Pingback: transport cars
 129. Pingback: love balls review
 130. Pingback: prostate toy
 131. Pingback: taxi soelden
 132. Pingback: grinding wheels
 133. Pingback: toronto condos
 134. Pingback: chat gratis
 135. Pingback: adam \u0026 eve
 136. Pingback: vibrator g spot
 137. Pingback: social app
 138. Pingback: towing wheel lift
 139. Pingback: Skill Saw
 140. Pingback: sexy lingerie
 141. Pingback: best lubricant gel
 142. Pingback: bondage toys
 143. Pingback: copiadoras a color
 144. Pingback: scents
 145. Pingback: iPad broken screen
 146. Pingback: bone carvings
 147. Pingback: Best Cock Ring
 148. Pingback: pracovni plosiny
 149. Pingback: plosiny Plzen
 150. Pingback: sexdoll
 151. Pingback: anal plugs
 152. Pingback: white morkie
 153. Pingback: DISCO HIRE ESSEX
 154. Pingback: games for pc
 155. Pingback: Smartphone repair
 156. Pingback: 스포츠닥터스
 157. Pingback: 스포츠닥터스
 158. Pingback: pure kona
 159. Pingback: best kona
 160. Pingback: Evolved
 161. Pingback: Rabbit Toy
 162. Pingback: hand woven rug
 163. Pingback: My Sexy Fantasies
 164. Pingback: new sex toys
 165. Pingback: inflatable sex toy
 166. Pingback: free tech forum
 167. Pingback: CIO Indonesia 2017
 168. Pingback: chug
 169. Pingback: pdr training
 170. Pingback: the rabbit sex toy
 171. Pingback: malayalam movie
 172. Pingback: php music Script
 173. Pingback: Hallelujah
 174. Pingback: roof repair
 175. Pingback: domain names
 176. Pingback: makino edm filter
 177. Pingback: cat boarding
 178. Pingback: gay
 179. Pingback: SAI
 180. Pingback: Dual Vibrator
 181. Pingback: pc app
 182. Pingback: free app download
 183. Pingback: sexshop barato
 184. Pingback: cars kerala
 185. Pingback: best kona
 186. Pingback: coffee from kona
 187. Pingback: buy beans of kona
 188. Pingback: strap on sex
 189. Pingback: tongue vibrator
 190. Pingback: miniclip.com
 191. Pingback: penis extension
 192. Pingback: Best Anal Plugs
 193. Pingback: The Rabbit Sex Toy
 194. Pingback: Sell. Free Stuff
 195. Pingback: Better Sex Toys
 196. Pingback: Goodman
 197. Pingback: air jordan
 198. Pingback: bragi
 199. Pingback: mulvadi 100% kona
 200. Pingback: 파파야
 201. Pingback: work from home
 202. Pingback: Amanda Hernandez
 203. Pingback: home from work
 204. Pingback: best anal toy
 205. Pingback: Buy ios installs
 206. Pingback: new
 207. Pingback: peru tour
 208. Pingback: adam and eve
 209. Pingback: free cash
 210. Pingback: sex toys anal
 211. Pingback: Stroker Kit
 212. Pingback: thrusting vibrator
 213. Pingback: The Swan Wand
 214. Pingback: funny videos
 215. Pingback: male vacuum pump
 216. Pingback: Waterproof Vibe
 217. Pingback: sex
 218. Pingback: szybki kredyt
 219. Pingback: kanger
 220. Pingback: photographer
 221. Pingback: pb&j healthy
 222. Pingback: Search 3000 App
 223. Pingback: Logitech G602
 224. Pingback: microfoane spion
 225. Pingback: iran tar
 226. Pingback: t800 for sale
 227. Pingback: smm panel
 228. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I will certainly be back.

 229. Pingback: vibrator rabbit
 230. Pingback: sex blindfold
 231. There’s an interesting webpage that has just been deleted, but thanks to the miracle of hibernation, it’s still open in Firefox. The problem is, when I save it, it seems to attempt to retrieve the page from its source on the internet, which no longer exists. Is there any way I can configure Firefox to save the locally-held files instead?.

 232. Pingback: stimulate g-spot
 233. Pingback: anal for beginners
 234. Pingback: Amanda Hernandez
 235. Pingback: best glass dildo
 236. Pingback: porn stories
 237. Pingback: sd card recovery
 238. Pingback: Neapolitan pizza
 239. Pingback: 福井脱毛
 240. Pingback: 福井脱毛
 241. Pingback: 福井脱毛
 242. Pingback: 福井脱毛
 243. Pingback: 福井脱毛
 244. Pingback: affair
 245. Pingback: piano
 246. Pingback: hip hop beats
 247. Pingback:
 248. Pingback: skokie
 249. Pingback: county
 250. Pingback: pure kona
 251. Pingback: Taxes
 252. Great paintings! That is the kind of info that are supposed to be shared across the internet. Shame on the search engines for no longer positioning this publish upper! Come on over and discuss with my web site . Thank you =)

 253. Pingback: motu and patlu
 254. Pingback: porn
 255. I think for the truth you have to go back to Bruce Jenner pre-Kris Kardashian. Read the book by Linda Thompson – ‘A little thing called life.” Thompson was the second Mrs. Bruce Jenner. She writes that 5 years into her marriage with Bruce he told her about his feelings that he was meant to be a woman. They couple went through a year of counseling with the counselor finally leveling with the couple. They could divorce or she could accept him as a woman. Eventually they divorced. And she writes in the book that he continued to date and tell every single woman of his dilemma. Interesting that she was so convinced that he would then get the surgery and end his career (and his ability to make money) that she did not request alimony or child support for their two sons.

 256. Pingback: Well repair
 257. Pingback: Free chaturbate

Reacties zijn gesloten.