Een week na de 2e operatie.

Het zit niet allemaal mee. Ondanks een superkort verblijf in het ziekenhuis (na 1,5 dag weer naar huis!) en een goede start, is er sinds vrijdagavond een terugval.

Vrijdag was in het UMC het afdekverband van 2 wonden verwijderd, net als een aantal hechtingen.  De (nieuwe) schaafwond op het been ging ontsteken. Ook de huid eromheen is geïrriteerd. Dolf was er flink ziek van. Zaterdagavond koorts, waarschijnlijk wondkoorts. Folie van het been verwijderd, overleg met de wondverpleegkundige van het UMC. Nieuw wondplan….. (héél veel betadine-jodium…… au).

Het effect van het “doorbewegen van zijn schouder” is minder dan we gehoopt hadden. Qua beweging is er slechts een kleine verbetering. Gelukkig heeft hij nu wel minder pijn aan deze schouder. Hopen dat met 2 maal per week fysio toch snel de vooruitgang zichtbaar wordt.

Vrijdag weer naar de plastisch chirurg. De rest van de hechtingen eruit laten halen.

Smiley Clip Art