UMCU Dag 25 Verpleegafdeling

Het blijft lekker weer, dus naar buiten geweest! Lekker in het lente-zonnetje.

We hebben bij de receptie geïnformeerd op welke verpleegafdeling onze vriend ligt. Dolf in de rolstoel meegenomen op “ziekenbezoek”. Marjolein mee, dochter mee. Op visite… Ook zijn vrouw en dochter waren net op bezoek. We hebben het echt gezellig gehad: 2 rolstoelers bij elkaar, dezelfde humor….

De vraag was wie op dit moment het beste zou kunnen wheeleren. We weten wel, wie de meeste (wedstrijd) ervaring heeft! (en dat is niet Dolf)  (dit voor de Linschotenaren/Woerdenaren onder de lezers).
Ze hopen elkaar tzt weer op het voetbalveld te ontmoeten.

Ook de vrouwen hebben enkele ervaringen uitgewisseld, altijd nuttig.

12 gedachten over “UMCU Dag 25 Verpleegafdeling

 1. Wie niet snel is moet slim zijn. Sam bedacht later dat jij bij een nek-aan-nek race in de UMC-gangen alleen maar een voet hoefde te strekken om toch te winnen. Bedenk me net waarom ik je er ook goed uit vond zien Dolf. Herinner me net door foto op blog dat je geen baard meer hebt, wat staat dit je goed ! Knapste man van Linschoten, jaren verstopt achter zijn baard. Wat verrast door jullie bezoek en ook wij hebben het erg gezellig gevonden. Natuurlijk is er nog een lange weg te gaan, maar wat deed het ons goed jullie te zien en hoe het nu gaat,van zover gekomen. Liefs Tineke

 2. Hahaha, nee Dolf, van hem ga jij het eggie niet winnen hoor 🙂
  Heerlijk he even bij iemand anders op "zieken bezoek" lijkt me een welkome afwisseling. Fijn dat je zo geniet [en kan genieten] van het lekkere weer.
  Ik hoop dat je heel snel lekker thuis bent, dan kan ik naar je zwaaien als ik met Tico langs loop [eum sukkel]

  Nog even!!!
  Liefs van mij voor jou en jullie xx

 3. Welkom thuis Dolf,
  en wat een toestand heb jij mee moeten maken en moet je nog meemaken ,
  wens je heel veel sterkte toe en hoop op een snelle beterschap.
  groetjes

Reacties zijn gesloten.