Overplaatsing: Dag 1 Verpleegafdeling

Om 8.00 uur gebeld:
Halverwege de nacht werd Dolf weer teruggeplaatst naar zaal, er kwam een patiënt binnen die echt op een kamer apart moest liggen. Niets aan te doen, maar wel erg jammer voor hem.

Om 11.30 uur weer een verhuizing, nu naar een verpleegafdeling, weer een stap in de goede richting.

Dolf heeft geen medicijnpomp meer nodig: de morfine is stopgezet. Nu krijgt hij extra paracetamol, opgelost via de sondevoeding. Nieuw infuus gekregen, nu alleen nog maar voor een klein beetje extra vocht/zout. Op de intensive care hingen er 5 zakken vocht tegelijk, die op 5 verschillende plekken zijn lichaam instroomden. Dat was nodig, om zijn bloedvaten gevuld te houden en de bloeddruk op peil. Wat een vooruitgang, als je daar aan terugdenkt!. Ook is de monitor die non-stop polsslag/bloeddruk/temperatuur/zuurstofopname etc. bijhield, losgekoppeld. Veel minder apparatuur, veel minder gepiep, geborrel, gesissssssssss.
Na een paar uurtjes op zaal is hij gelukkig overgeplaatst naar een 2-persoonskamer. Eindelijk rust.

Hij leest met veel aandacht alle kaarten die we voor hem meenemen.We moeten jullie via het blog er maar alvast voor bedanken van hem.

1.174 gedachten over “Overplaatsing: Dag 1 Verpleegafdeling

 1. Hallo dolf en Marjolein,

  Fijn dat Dolf weer op de verpleegafdeling ligt. Dit is een teken dat de artsen het wel toevertrouwen om Dolf hier naartoe te laten verhuizen. Een grote stap voorwaarts. Net als het stopzetten van de morfine.

  Jammer dat de SCT voorlopig is uitgesteld, maar ook wel te begrijpen. Deze behandeling is ook niet niks en vergt heel wat van een lichaam.
  Nu eerst maar toewerken naar de dag dat Dolf een poosje thuis kan gaan aansterken.

  Fijn, dat we zo goed op de hoogte worden gehouden. Bedankt hiervoor.

  Lieve groeten van Els Los

 2. Pingback: great
 3. Pingback: Hot chat
 4. Pingback: Cams
 5. Pingback: desilady

Reacties zijn gesloten.