Bacteriële infectie

De bacteriële infectie maakte een operatie noodzakelijk om aangetast weefsel en huid op zijn borstkas operationeel te verwijderen. Dit is vanochtend uitgevoerd. Dolf heeft de operatie goed doorstaan, maar het betreft een wankel evenwicht. De bacterie wordt verder behandeld met antibiotica. Dolf wordt in een roesje gehouden op de intensive care, alleen familiebezoek is toegestaan. Kijk het liefst op de blog voor informatie.

9 gedachten over “Bacteriële infectie

 1. Hallo,

  Jammer dat deze bacteriële infectie eerst operatief moest worden verwijdert. Het vertraagd de daadwerkelijke SCT die zo belangrijk is voor Dolf. Het lijkt mij wel fijn te weten dat deze infectie niet tijdens de voorbereidingen (chemo) of net na de transplantatie tevoorschijn kwam. Hierdoor is in ieder geval één probleem voorkomen.

  Wanneer Dolf weer wakker wordt, wilt u hem dan namens mij de hartelijke groeten doen en héél véél sterkte. Ik zoek hem wel een keertje op als het weer mag.

  Intussen hou ik de Blog goed in de gaten en bedankt voor de berichtgeving.

  Met vriendelijke groet,

  Els Los (lotgenoot met PV)

 2. Hai lieve allemaal.
  Vanuit on huisje wil ik jullie even heel erg veel sterkte wensen en echt als er iets is, al is het midden in de nacht [mobiel blijft vanaf nu aan] laat het weten en ik ben er zo.
  Dolf is gelukkig lichamelijk in goede contditie en heeft een sterke wil. Dat sleept hem en jullie er doorheen.
  We denken aan jullie.
  Heel veel liefs en een dikke knuffel van Hedtje

 3. Ik heb met verbijstering het hele blog gelezen. Ik ving laatst een gesprek op bij de bakker over Dolf, waarbij ik dus wel begreep dat Dolf ziek is, maar dit?! Wat heb je Dolf, Marjolein, kinderen en familie al veel moeten doorstaan en nu deze infectie weer. Hopelijk gaat het snel beter. Ik kan je/jullie alleen maar heel veel sterkte toewensen en vind het heel erg dat ik niet eerder gereageerd heb, maar wist echt van niets!
  Ik denk aan jullie, groeten Corina Gouderjaan

 4. Hallo,

  Fijn dat er weer wat lichtpuntjes zijn.

  Harteleijke groeten voor jullie allemaal.

  Riet en Rob

Reacties zijn gesloten.