Hb?

De afgelopen 2 weken heel weinig kunnen doen. Af en toe een gesprek met mijn collega ivm de overdracht, maar vooral veel rusten. Voel dat het langzaam aan toch wel minder wordt. Probeer wel naar buiten te gaan, maar kan me gewoon niet druk makenVandaag besloten om even bij de huisarts langs te gaan om Hb te laten prikken. Enerzijds omdat ik me beroerd voel, anderzijds omdat de arts morgen belt voor de uitslag. Het Hb is 5.1 Weer iets lager dan de paar maal 5.4 van een paar weken terug. 


1.301 gedachten over “Hb?

  1. Sabe, quando vi o carro da Sauber, todo branco, simplesão e meio feioso, pensei a mesma coisa. É a crise ainda batendo a porta dos patrocínios para a F1.Mas no caso da Renault pensei que fosse mais por tratar-se de uma tentativa de resgate da marca com suas cores originais. Mostrando que a equipe que vai disputar o campeonato deste ano tem mais em comum com aquela em que o Arnoux travou a batalha de Dijon com Villeneuve (o pai), do que aquela da armação siaagpuriann…

  2. Pingback: Free cams

Reacties zijn gesloten.