Google -> wat zou het nou toch zijn?

Vannacht voor het eerst slecht geslapen. Kwam door het zoeken op internet met de nieuwe gegevens die de internist heeft verteld. Tjonge jonge, een nieuwe wereld opent zich en wat is hematologie complex. Voor de eerste maal kom ik de term myelofibrose tegen. Herken direct al mijn verschijnselen, het zou me verbazen als dit het niet is.

In de ochtend op de koffie bij mijn vader en moeder. Die maken zich erg zorgen en hebben een bezoekje nodig. Is gezellig en ik heb gelijk meegegeten. Direct wat TV problemen opgelost.
Krijg tussen de middag een telefoontje dat dochterlief geslaagd is voor haar rijbewijs !

In de middag even gaan liggen. Ben erg moe. (what’s new).
In de avond nog even gaan kijken bij mijn voetbalmaatjes. Spaatje gedronken en even gezellig gekletst.

12 gedachten over “Google -> wat zou het nou toch zijn?

  1. I di&2#d8n17;t know your family name was Kaser — interesting. Have you gotten to the point of knowing anything about the derivation, e.g., a relationship to Kaiser? I will let Lydia thank you — if she likes — for the compliment about the thorough research.

Reacties zijn gesloten.