Lekker weer

Het is heerlijk nazomer weer. Heb nog steeds niet zoveel energie, maar heb me deze week wel te druk gemaakt. Heb nu het voornemen om echt vaker te gaan liggen op de bank en op bed om even te rusten. Ga wel vroeg naar bed. Maandag eindelijk gesprek bij de internist over de uitslag. Gisteren voor de zekerheid nog even het ziekenhuis gebeld of alle uitslagen er waren. Oeps, die zijn er nog niet, ik ga gelijk bellen. Vandaag in de ochtend bij mijn elftal voetbal gekeken. Lekker in het zonnetje in de dug-out, toen thuis een uurtje gelegen en daarna nog het 1e elftal lekker in het zonnetje vanaf het terras kunnen zien winnen.


Naast de vele mailtjes, kaarten en bloemen ook een DVD gekregen van U2, 360.
Helemaal leuk, vooral omdat ik daar met mijn dochter ben geweest.

10 gedachten over “Lekker weer

  1. oh la la ! mais c'est super interessant ! vraiment, je trouve ça génial de comparer les différents arts ou les différentes matières et retrouver un tel point commun !et tu expliques super bien !!c'est mon sketch qui t&;n9#i3spire tant ? là j'y crois pas !!en tous cas ton tryptique est wonderful !!!bizz ma belle !!!

Reacties zijn gesloten.