Voetbal…… kijken

 

Korte nachten, waarschijnlijk omdat ik zo weinig beweeg en doe. Ben wel erg moe en sloom. Tjonge wat gaat dat hard achteruit. Pas een week geleden dat de huisarts belde met de mededeling van mijn lage Hb. Vanmiddag even gaan kijken bij de voetbalwedstrijd van mijn team. Dat viel wel zwaar. Met name in de kleedkamer omdat ik natuurlijk altijd “one of the guys” was en nu zat toe te kijken. Fietsen gaat nog wel goed, alleen de brug op kost me moeite met ademhalen.
 

62 gedachten over “Voetbal…… kijken

  1. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I&81;#72m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thank you

Reacties zijn gesloten.